onsdag den 2. november 2011

Hygge på Mynthes værelse


Lige i disse minutter sidder vi på madrassen på Mynthes værelse og laver puslespil i massevis, jeg må ikke hjælpe men jeg skal alligevel helst sidde ved siden af og være til selskab.
Imens jeg sidder her, hygger jeg mig - jeg elsker simpelthen at Mynthes værelse er blevet SÅ godt! Godt nok er det ikke et rigtigt værelse, vi deler nemlig og selvom vi har fået sat en slags væg op er der ingen dør. Men det passer super til os lige nu og her, og så er det jo bare skønt at værelset så tilmed er super hyggeligt.


*POSTED FROM MY IPHONE

4 kommentarer:

 1. Jeg eeeeeelsker det værelse!!!
  Det er bare så gennemført..
  Kado til moderen ;)
  - Pernulle

  SvarSlet
 2. Hvor ser det bare hyggeligt ud - Du har HELT ret - Det er virkelig blevet godt, med så mange fine detaljer, og på billederne, kan man i hvert fald ikke se at de ikke er et "rigtigt" værelse - Så flot :)

  SvarSlet
 3. Det er blevet så fint...er vild med alle de der wall stickers, især dem med Babuska - hvor er de købt henne??
  Knus Malene

  SvarSlet
 4. Tak for rosen - dejligt :)
  Malene, babushkaerne er fra Søstrene Grene, købt for 20kr for 5 el 6 styks. og hvis dine drenge synes det er for tøset så findes de også som ugler;)

  Pernille - Kado??

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D