onsdag den 23. november 2011

Jeg har taget en beslutning..

En svær beslutning der har været virkelig svær at tage, en følelse af fiasko kan man måske sige? (Hvilket også har været årsagen til lidt stilhed herinde)
Mén, hvor om alting er, så har beslutningen givet mig mit smil igen og jeg kan mærke at der stille og roligt kommer mere og mere energi ind på overskudskontoen.

Jeg har sat min uddannelse i bero, jeg har fået "orlov" indtil næste semesterstart til sommer. Det blev bare alt alt for meget for mig, jeg har nok ikke været helt klar til en hektisk hverdag - der er jo sket lidt i mit liv på ret kort tid, og jeg troede jeg var klar til det hele på den halve tid.
I mellemtiden er planen at jeg skal i praktisk inde for "mit fag" for at snuse lidt nærmere til det og finde ud af om det virkelig er mig det der multimedie noget. Derudover genoptager jeg min udredelsessag med kommune og diverse læger om min dumme krop der desværre driller mig lidt mere i min hverdag end den burde.

Jeg kan mærke at det er det rigtige for mig, lige nu i hvert fald.
Men for filan det har været noget af et "nederlag" at skulle igennem - men heldigvis er der en masse søde mennesker omkring mig, der støtter mig i mine beslutninger.

Image and video hosting by TinyPic

9 kommentarer:

 1. Tillykke med det svære valg. Det er altid godt at mærke efter, og især når det er kroppen der driller. Held og lykke med det hele, håber du finder ud af hvad det helt rigtige er for dig!

  SvarSlet
 2. Tillykke med dit valg. Bare fordi det er det rigtige valg betyder det ikke at det er det lette valg!

  SvarSlet
 3. Det er rigtig flot, at du har valgt det, som er det bedste for dig. Sådanne beslutninger er ikke nemme at tage, men dejligt når beslutningen er taget.

  SvarSlet
 4. Åhh hvor jeg kender den følelse. Får ondt i maven på dine vegne, for det er virkelig en svær beslutning. Men det er kun dig der kan mærke hvad der vigtigt lige nu. Jeg håber du får roen, og kan mærke efter hvad der er det rigtige for dig.

  SvarSlet
 5. Puha jeg kan kende både følelsen af fiasko, men også lettelsen. Min uddannelse har også været sat på stand by i nogle måneder. Selvom vi er seje så er der åbenbart alligevel grænser for hvad vi kan klare på én gang.
  Held og lykke med det hele.

  SvarSlet
 6. Puha. Den slags beslutninger er altid svære at tage. Heldigvis får man det næsten altid bedre når beslutningen er taget og man kan begynde at bygge op igen.

  SvarSlet
 7. En gang imellem er det bedst at mærke helt efter, og tage en beslutning ud fra det. Og det er godt at du GØR det.

  SvarSlet
 8. Godt gået - tillykke med at du passer på dig selv - og dermed også på skønne Mynthe pigen !

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D