onsdag den 9. november 2011

Hvad ønsker i jer?
Julen nærmer sig med hastige skridt og folk er allerede begyndt at spørge efter ønsker fra Mynthe og jeg. Men for filan da, hvad ønsker vi os?

Har du nogen idéer til hvad Mynthe kunne ønske sig? Og hvad med mig?
- Hvad ønsker du dig selv? 

Image and video hosting by TinyPic

5 kommentarer:

 1. Åh, det er sådan et godt spørgsmål! Men god ide at tænke på det allerede nu :-) Jeg ønsker mig uden tvivl en ny symaskine - den ville både jeg og hele familien få glæde af, hi hi...

  SvarSlet
 2. Uha jeg har svært ved at begrænse ønskerne... tag et kig på min blog der er faner øverst med vores ønskesedler..

  SvarSlet
 3. Melissa serien fra Matas til dig selv. Den ønsker jeg mig, er blevet helt afhængig af den : - )

  En kirschen aïd blender, billetter til City singler i Frederiksborghallen d.28 feb 2012 plus godt selskab. En robot støvsuger.

  Det er mine ønsker foreløbig.
  Måske du kan bruge dem til inspiration.
  Hilsen Rina

  SvarSlet
 4. Det da nogen fine ønsker du har.

  Jeg ønsker mig en ny kontorstol...
  Den skal bare passe ind i mit hjem og det er bare svært at finde.
  Ellers ønsker jeg mig billetter til Rasmus Seebach koncert, det kunne være så nice.
  Men mon ikke der kommer mere på ønskesedlen hen i December måned...

  Ha´en dejlig aften.

  Knus Susi

  SvarSlet
 5. Har masser af ønsker altid og hele året. Sådan en fin liste på Mac'en der altid er klar hvis nogle skulle være så søde at spørge... Ü Selv børnene har deres ønsker skrevet ned på Mac'en så hver gang de ser noget de gerne vil have, går de hjem og skriver det på listen.
  Men til ønskerne... diverse lækre skåle og fade, lavasten og hør sengetæppe fra Stilleben shop, flower pot lampe, brugt grand prix stol i teak, hue og halstørklæde fra Erfurt, Fint tryk af New York City fra Mimis Cirkus, Hjemmestrikkede uldsokker (hvem der bare kendte en der kunne), håndlavet rund tavle fra Knæhøjkarse.blogspot, høj Yellow cap gul VIPP spand, stort spejl med ramme af genbrugstræ, juicer, lækre trøjer fra Gudrun & Gudrun og meget mere.. ja og hvis jeg boede i DK ville jeg tilføje billetter til Chris MacDonald seminars... håber det var til lidt inspiration !

  Er vild med dine fine collager - er det til at hitte ud af på kort tid at fremtrylle ?

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D