søndag den 13. november 2011

Årets adventskrans..
Billederne er fundet hos BoligLiv

Er du begyndt at tænke over årets adventskrans? 
Skal den være enkel, pyntet, ensfarvet eller i mange farver? Og i øvrigt, hvilke farver forbinder du med jul? Mange har jo hvid, rød og grøn men altså.. Det er lidt old school er det ikke? Herhjemme er jeg til farver, ikke noget voldsomt, men sådan lidt sart og blandet - og så guld. Og lidt nisser hist og pist skal der da også til.. Jeg har endnu ikke filosoferet nærmere over min adventskrans, men jeg har jo også liiiiige et par uger endnu! Men mon ikke jeg falder for nogle hvide klassiske bloklys som sædvanligt - Kalenderlys? Ja se det er et endnu større projekt! Er nemlig ret kræsen, og ender altså med at være for sent ude.. Måske hvis jeg går på jagt allerede nu? Det er vel tilladt at jule nu? Vi er jo laaaaangt inde i November :)

Image and video hosting by TinyPic

8 kommentarer:

 1. Åh ja det er jeg. Har en ide om at det skal være med orange eller pink lys, hvis jeg ka finde sådan nogen på denne årstid :)

  SvarSlet
 2. Jeg er vild den på det første billede, selvom den måske ikke er så julet, men fin er den! Spændende hvad du finder på, jeg ved endnu ikke hvad jeg selv finder ud af;-)

  SvarSlet
 3. Jeg købte en firkantet kagedåse sidste år, med et vinterlandskab i noget der ligner gammel engelsk stil. tror bestemt den skal frem igen i år, men ellers ved jeg ikke rigtig. det færdige resultat er som regel ikke den plan jeg starter ud med.

  SvarSlet
 4. Den nederste er jeg helt vild med! Jeg har lys udenfor ved vores dør, lidt hyggeligt for dagplejebørnene om morgenen, og så lidt lyskæde i et vindue...alle gaver til hele familien + advendtegaver til vores egne tre børn blev købt i starten af oktober!! Nice...jeg skal bar nyde det og hygge i december :)

  SvarSlet
 5. Jeg er også begyndt at tænke. Men er ikke helt blevet enig med mig selv endnu om slutresultatet. Men pt er jeg mest for en lysholder med et stor tyk lys i, hvor på der er skrevet 1-2-3-4 på. og så pyntet med turkise kugler. Prøv at tjek Kunstindustrien. Der er lyset.

  SvarSlet
 6. Ja man vil da gerne have det pænt. Men at gå så højt op i juledesign og sige man er kræsen.. Hm.. Det er at kvæle julehyggen en smule. Alt er smukt når man kan se det er lavet i juleånd og hygge:)

  SvarSlet
 7. Min favorit er den nederste, men igen - jeg tænker bloglys igen i år tror jeg :)

  Og jo, det der med at tænke ekstra over tingene kan få en i rigtig god julestemning, der er nu noget hyggeligt over at gå på jagt og finde det helt rigtige :)

  SvarSlet
 8. Man skal da tænke over det, og gå på jagt - Det er jo netop det der for stemningen frem :) Her er jeg nok mest til det traditionelle med rød, hvid grøn og guld, men der begynder også at snige sig lidt pink ind i min jul - og så elsker jeg engle og kravlenisser - Adventskransen er en holder jeg købte for flere år siden, i hvidmalet snoet 'jern' med en glasskål i midten, gerne pyntet med guldstjerner og fine bånd og vinrøde lys, og nødder eller klementiner i skålen ;)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D