onsdag den 9. december 2009

Operation tremmeseng!


SÅ kunne Mynthe altså ikke være i sin leander vugge længere, eller rettere sagt det har hun ikke kunne i VIRKELIG lang tid, men hun elskede den seng og forældrene med, da den vuggede heeeelt af sig selv.. MEN idag kom dagen, morfar har været og hjælpe med at få tremmesengen bakset op i lejligheden og monteret nogle fancy'e vuggedimser således at vores kære barn stadig kan blive vugget i søvn.. (selvom det er strit imod mine intentioner om baby-pleje!) Men har indset at Mynthe (desværre) bare er et barn der skal vugges i søvn, og ikke bare vugges vugges, næhh nej, virkelig VUGGES VUGGES.. Jo hårdere jo bedre! Og NEJ vi har ikke vænnet hende til det, tvært imod, vi gør alt hvad vi kan får ikke at skulle vugge vugge, for det er en kende frustrerende ikke at kunne "lægge" hende til at sove, eller værst af alt, få hende til at sove når vi er ude..

- Det bliver spændende hvad hun siger til sengen, som i øvrigt er pakket op med diverse ting og sager for at den ikke skal virke så enorm stor.. Dyner, puder og sågar en ammepude - Flot syn! Må hellere få syet en sengerand en af dagene..

I øvrigt fungerede det da bare fantastisk med de dimser! Hun fik godnatflaske halv sovende og blev derefter lagt ned i tremmesengen uden at sige et pip (storslående succes) og sover indtil videre sødt og uvidende om at hun ligger i en ny og stoooooor seng!

1 kommentar:

  1. Det er lækkert, at en tremmeseng kan designes til de behov, man har! ;)

    SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D