lørdag den 26. december 2009

Juleaften åh hvor er du sød....

Det flotte træ..

Fantastisk aften! Lige som det skulle være.. Dejlig familie hygge, lækker mad, skønne gaver og et super nemt og eksemplarisk barn.. Vi ankom ved 16 tiden, pyntemynthen i strålende humør - Hun blev smidt i seng omkring kl halv syv da vi skulle spise og gik i seng for natten! SÅ perfekt, mor og farmand fik en heeeeeel aften "uden" babt, og så endda juleaften, suuuuper!
Hun har været så super skøn i alle juledagene hvor vi ellers har faret rundt, ingen pylder eller gråd og fuldstændig ligeglad med andre mennesker - De kan bare komme an, kan de!


Mynthe og Onkel Arne (læs: Tante Anne) kigger på det fine juletræ..

Træet med nogle af de mange pakker under..

Vi fik rigtig mange gaver til vores lille familie, RIGTIG mange! Både til hver af os, men også til fælles - Men Mynthe var klart topscorer!
Blandt nogle af vores gaver var blandt andet en masse wii spil (farmands og min julegave til hinanden var jo en nintendo wii), sokker, undertøj, kjoler, trøjer, penge, gavekort, film, royal cph porcelæn, morgenkåbe mm. Mynthes gaver indeholdte bla. Hjemme strik, gavekort, lækre sutsko, brio gåvogn, bamser, bøger, rangler, wheely bug, træ legetøj, lamaze mm og ikke mindst en rigtig fin sølvske der har tilhørt hendes tipoldemor (døde desværre kort efter Mynthe blev født) med indgraveret navn i, SÅ fin!
Et lille bitte udklip af nogle af vores (Mynthes) fine gaver..

3 kommentarer:

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D