onsdag den 16. december 2009

Et styks baby til salg!

NØJ hvor er jeg træt af Mynthe og hendes gå-i-seng vaner! Hun vil bare IKKE ned i den forbandede seng om aftenen.. Om dagen er der intet problem, det er mystisk!

Nå men i går var farmand og mor jo ude og spise med nogle venner, super skønt - mormor var hos Mynthe og det gik også super! Mynthe kom nemt i seng kl 19 - MEN vågnede så igen kl 20 og var pyldret.. Vi tog over da vi kom hjem og der begyndte skrigeseancerne så.. Igår var hun dog noget af skrigeriget undskyldt, da det virkede som om hun havde ondt et sted (men hvor!??!?!) ... Omkring midnat faldt hun endelig langt om længe omkuld i mine arme!

Igår er hun undskyld, men ellers.. Hvor er det da bare übber nederen og mega træls at vi skal have sådan et påstyr med hende HVER evig eneste aften! Og det er jo også super synd for hende selv..

ARRRRGHHHHH...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D