tirsdag den 22. december 2009Åh mit skønne barn!
Det går bare SÅ fantastisk godt med pyntemynthen for tiden - Faktisk efter vi droppede putteritualet om aftenen, så har det bare været fantastisk! Hun græder aldrig, eller.. gjorde hun heller ikke før andet end en HEL masse når hun skulle sove.. Men nu er alt bare fryd og gammen, og vi nyder hende virkelig! Der sker noget nyt med hende hver dag synes jeg.. Hun sover stadig rigtig godt - fra 20:00-8:30 og så en formiddagslur på ca 2-4 timer, og så en kort eftermiddagslur ved 17-18 tiden på en lille times tid! Fantastisk..

Hvordan og hvorfor aner jeg ikke, men hun er også blevet super nem at lægge i seng lige pludselig.. Vi synger én sang og vugger sengen lidt imens og vupti - så sover hun! Hun sover stadig ikke godt godt ude, men bare det at vi kan få hende til at sove lidt er en kæmpe succes - Som for alvor skal testes af de næste par dage, hvor vi skal på farten hver dag.
- Og ikke mindst til Nytår, som skal holdes i Sverige (hvis vejret tillader det)!

3 kommentarer:

 1. Sikke en skrapsak hun er, hende Mynthe! Der er ikke noget bedre end en NEM putning.
  Og sikke da bare en TOPlækker sweater hun har fået på!
  Ihhh jeg så den yndigeste lille lyserøde strik/hæklet hjelm i H&M forleden, og kom sådan til at tænke på Mynthe! Tror desværre kun den var i mini-størrelse. Men fin det var den.
  Glædelig jul til jer alle :-)
  Knus fra Malthe & Julie

  SvarSlet
 2. Åh ja det er bare skønt! Vi har VIRKELIG haft problemer med det.. Men nu kører det bare på skinner - så skønt!
  Hvor er du sød at tænke på hende:)

  Også en rigtig glædelig jul til jer!
  Knus

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D