tirsdag den 15. december 2009

Ilder Syslerier

Min veninde spurgte mig en dag om jeg ikke kunne have l
yst til at sy nogle nye hængekøjer til hendes fire ildere.. (Et fantastisk lille pelsdyr der mest af alt minder om en mink) Og selvfølgelig vil jeg da det! Jeg har selv haft en ilder engang, Lillemanden! Han var god som dagen er lang - Et formidabelt lille dyr som jeg tit savner og indmellem stadig ser skyggen af herhjemme.. Han boede ikke i bur men havde sin faste plads i en af skufferne i vores garderobe skab - og så tøffede han ellers rundt som han selv ville! Han elskede at komme ud i haven og grave huller, men mest af alt elskede han at sove med i sengen under dynen..

Lillemanden

Nå men jeg har fået syet to fine hængekøjer - en alm og
så en dobbelt så der er 2x køjer - en oppe, og og nede! Vældig opfindssomt.. Håber de falder i Frøkenens smag, dyrene er jeg ikke i tvivl om vil elske dem! Håber hun sender et billede af dem når de kommer i brug, viser jeg frem..
Forresten har min veninde også lige fundet frem til blogverden - Måske der en dag sniger som nogle billeder mm frem af hendes 4 dillere (gammel intern joke)..

1 kommentar:

  1. Du er jo for skøn!! De ser super flotte ud. Dem glæder vi os til at få hængt op :)
    - OG der er hermed kommet billeder af "dillerne" op på min blog. For alle de nysgerrige sjæle :)

    SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D