fredag den 18. januar 2013

Tanker omkring instagram...


Først var jeg irriterede, så frustrerede, så i syv sind, så var jeg i vildrede og nu er jeg endelig begyndt at slappe lidt af.

Instagram, et online fotoalbum til deling. En slags dagbog i form af 'nu og her' billeder.
Elsket og hadet.

Jeg har været flittig bruger, og den første måned uden må have været som for en alkoholiker uden alkohol, men nu hvor abstinenserne er forsvundet har jeg det egentlig ret okay!

Jeg har efterhånden (læs; VIIIIIRKELIG længe!!!) været uden en mobil, eller nej, jeg har en mobil, men smart er den ikke, som i smartphone - I ved, sådan en gammeldags en med trykknapper og lille bitte skærm og 'riiiing riiiing riiiing' lyde.. Så der er ingenting der hedder internet, mail, facebook eller instagram på mobilos. Irriterende at man ikke lige kan tjekke mailen på farten, men ved I hvad? Jeg er overrasket, det tog en måneds tid, måske lidt mere, men nu er jeg snart kurreret tror jeg. Jeg sidder ikke længere med mobilen hos mig konstant, faktisk kan den ligge helt stille en hel dag. Mynthe spørger ikke om hun må spille på den, jeg har mere tid til mig selv og Mynthe, vigtig tid! Selvom det måske kun lige tager 15 min at tjekke mail, facebook og instagram igennem, er det helt sikkert 5x15min. i løbet af dagen - det er altså langt over en time du tager ud af din dag til lidt 'ligegyldige ting'..

Jeg er begyndt at læse mange flere blogs igen, som jeg har savnet. Jeg bruger igen mit kamera meget mere, som jeg også har savnet.

Min mail mm. tjekkes stadig dagligt, men de timer der er fra Mynthe kommer hjem fra børnehave og til hun skal i seng er nu helt uden elektronik - og det er faktisk rigtig rigtig rart!

Dermed ikke sagt at jeg ikke vil hente Instagram når jeg igen en dag bliver så smart som jer andre, det var nemlig rigtig godt tidsfordriv i de sene nattetimer, da jeg lå vågen og ikke kunne sove.. Så hellig er jeg absolut ikke, for jo, jeg savner at kunne følge alle I skønne blogkvinder! 

Image and video hosting by TinyPic

5 kommentarer:

 1. Lige præcis de tanker havde jeg også i forbindelse med om jeg skulle på fb eller ej. Hver en "smart" teknologi tager tid væk fra os. Og så er det jo bare op til den enkelte at afgøre hvilke teknologier der er det værd.
  Jeg har ikke instagram - igen endnu en teknologi der skal tage tid fra min hverdag.

  SvarSlet
 2. Har tænkt det samme, men tror på en eller anden måde, at der netop skal være en grund, som din tlf...

  SvarSlet
 3. Jeg synes faktisk du skal nyde ikke at have nogen smartphone.
  Og det lyder det heldigvis også som om, du gør.
  Selv har jeg ingen smartphone, så jeg har ikke mulighed for at tjekke e-mails, blogs, nyheder eller noget helt fjerede på min telefon. Men det har jeg det helt fint med. Faktisk tror jeg, at jeg let ville kunne blive sådan lidt småstresset, hvis jeg hele tiden havde muligheden for at følge med i alting. Hvornår husker man så at koble fra? Min mobiltelefon ligger næsten altid stille et eller andet sted, og det er ganske befriende. :-)

  SvarSlet
 4. Det er lidt tankevækkende, hvor meget tid der går fra til "ingenting". Det kan være, at jeg skal gå på nedtrapning og være mere nærværende med mine børn.. Det er der vist ingen, der tager skade af.
  Tak for dit wake-up call :-)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D