mandag den 21. januar 2013

Billige kogebøger, et lille tipKan man nogensinde få kogebøger nok?
Kogebøger er helt klar en af mine laster, jeg er vidst det man kalder en samler! Vi kan jo så senere hen diskutere om hvor meget jeg reelt bruger dem.. Jeg har en del, og mange forskellige slags. Dog skal det siges at jeg ikke er typen der går ud og køber de dyreste og mest populære kogebøger, ofte står de på ønskeseddel men jeg bruger ikke selv penge på dem. Men så er det jo fantastisk at falde over et godt tilbud. Netto har i denne uge små lækre "spis godt" kogebøger på tilbud til bare 10kr pr. bog. Se så kan vi jo allesammen være med.
15 forskellige titler, lige fra smørrebrød og slankemad, til fisk og sjove kager. Jeg kunne nemt have købt dem alle, men fornuften sejrede alligevel hos mig. For havde jeg egentlig brug for en bog om sildemadder når jeg ikke spiser sild - ej vel! Jeg har faktisk et par af deres bøger i forvejn, om Rodfrugter og Jordbær. Så jeg købte kun to, "Salater" og "Madpakker" - jeg stod længe med et par kagebøger i hånden, "Muffins", "Desserter" og "Sjove kager" - men igen, pengene hænger jo ikke på træerne - og så har jeg de første 20 bøger med kageopskrifter!

Blot et lille tip hvis du ligesom mig, har en lille skjult last for kogebøger. Fine og inspirerende bøger med gode idéer og lækre billeder - og til en pris, så vi alle kan være med.

Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer:

 1. Det må jeg tjek hos Netto idag.. :)
  Have en fin mandag :)

  SvarSlet
 2. Dem må jeg da helt have overset da jeg var i Netto i dag. Ellers genkender jeg godt samlermanien. Jeg elsker at læse kogebøger i sengen om aftenen, men jeg kan ikke hitte ud af at følge en opskrift uden at tilføje og lave om så det er mest til inspiration og glæde og det behøver man jo faktisk ikke at eje bøgerne for vel?

  SvarSlet
 3. Har også en kogebogslast - falder tit for de lækre billeder... Og disse fra Netto må jeg da vist også kigge nærmere på. Tak for tippet :)

  SvarSlet
 4. Må indrømme at jeg også elsker at samle kogebøger ( familien vil nok mene at jeg samler på mange slags bøger) Fik en i julegave som er skrevet af Felix Smith. En fantastisk bog med lækre opskrifter og flotte billeder.

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D