lørdag den 26. januar 2013

Bogstavernes verden og en stolt mor

Så fik hun endelig knækket koden. Hun har prøvet og prøvet de sidste mange måneder, men har aldrig kunne uden hjælp. Før nu. Idag skrev Mynthe sit eget navn helt uden nogen form for hjælp. Det er ikke til at sige hvem der er mest stolt, moderen her eller hende selv. Og lige siden har hun skrevet og skrevet.

Hun har længe været fascineret af bogstaver og kan alle i familiens forbogstaver. Hun kan synge alfabetets remse og gør det konstant, hun har hørt den så meget at den er indøvet, hun er endnu ikke helt stærk i alle bogstavernes navne. Men hold da helt op en udvikling, for bare  ½ år siden anede hun ikke hvad et M var, nu er det samt A, hendes yndlings bogstav. Det er utroligt hvad lyst og interesse kan gøre, hun er virkelig en fighter der bliver ved til det lykkedes. 

Hr. Skæg er hendes  nye bedste ven, i ved, ham der fyren med det sjove skæg og det virkelig lange hår, ham der synger om bogstaverne? Tallene kan hun og kan tælle til omkring 25-30 stykker, men det siger hende ikke så meget - men bogstaverne derimod, de hitter. Det er egentlig lidt sjovt. Og super hyggeligt at vi sammen kan hygge og koncentrere os det, samt at tegne som hun også elsker. 

.. Det er vel tilladt at være stolt og blære sig lidt?!

Image and video hosting by TinyPic

8 kommentarer:

 1. Hvor er hun god! Så må man helt sikkert godt blære sig og være kæmpe stolt!
  Hr. Skæg er også min Villiams helt, han synger også med på hele Skægs Alfabet-sang og elsker sine Skæg cd'er og TVonDemand med Skæg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er vildt så meget han hitter, men det er nu også godt fjersyn synes jeg - OG, skal børn se fjernsyn, er det jo altid noget at de ser noget ordentlig de rent faktisk kan lære noget af :-)

   Slet
 2. Sådan Mynthe-pigen, - kan godt forstå du, som moderen, er stolt og det er heeelt ok med lidt blær' :)
  Hep hep!

  Hilsen
  // CUPCAKE-STYLISTEN //

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, lidt blær' skal der til! (man er vel mor?!)
   Tak :-)

   Slet
 3. Hvor er hun sej.
  Kan sq godt forstå at i er pave stolte begge to :D

  Det er helt ok at blærer sig med sine børn ind imellem :D hehe.

  SvarSlet
 4. Hvor er hun dygtig. Herhjemme venter vi spændt på at bogstaverne bliver spændende og når de gør vil jeg også blære mig ;-)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D