mandag den 28. januar 2013

Hvorfor læser du med?

Billedet er lånt hos den helt fantastiske tegner, Stine


De sidste par dage har jeg spekuleret lidt - over alting faktisk!
I kender godt det der med at man har en periode hvor selvtilliden hænger lidt og man ikke helt kan finde ud af én selv og hvor man står i livet - eller, jeg kender det i hvert fald ret godt. Det giver en masse tanker og stof til eftertanke. Både på godt og ondt, og egentlig tror jeg at det er sundt med sådanne perioder - jeg tror det er med til at gøre sig klogere på en selv som person.

Nå, men jeg har også tænkt lidt over bloggen her. Og jeg er blevet nysgerrig omkring, hvorfor læser i egentlig med her hos mig? ...
Er det blevet en 'vane', er det pga. give aways, skriverierne, billederne, Mynthe, bolig, kreativitet ... eller ja, er der for meget børn, dagligdag, fligegyldighed, reklame? Hvad er det der gør at I læser med, er nysgerrige og vender tilbage?

Er der noget i særligt godt kan lide, eller noget i absolut ikke kan lide?

Halvdelen af det at blogge, er klart alt det der følger med. Faste læsere, kommentare mm. Det er SÅ skønt at vide at man er 'vellidt' og at folk synes at det man selv går så meget op i, er hyggeligt.
Selvom jeg ikke altid får svaret på alle jeres kommentarer, betyder de virkelig meget, alle hver og én!

En ekstra ting som er kommet med tiden, er alt det reklame der er begyndt at komme frem i blogland, ifølge mig, en smart måde at markedsføre på - som også samtidig sætter større og mere positivt fokus omkring bloggere. Jeg siger ofte nej tak, jeg vil kun reklamere for noget jeg følger jeg kan stå inde får og passer ind her på min blog. Og jo, jeg synes også selv det kan være irriterende hvis en blog kun indeholder reklame. Så ryger det personlige, som jo i bund og grund er årsagen til at jeg i første omgang startede med at blogge. Nemlig et personligt 'budskab' - et glimt ind i en kaotisk hverdag med, barn, sygdom, drømme og en hulens masse idéer der oftest aldrig bliver til noget..

Uanset hvad, elsker jeg at blogge, det giver mig en helt særlig form for selv tilfredsstillelse og energi i hverdagen. Det gør mig glad at I vil følge, læse med og kommentere.

- Nu er jeg bare nysgerrig, hvem læser egentlig med - og hvorfor?

Image and video hosting by TinyPic

30 kommentarer:

 1. Jeg "faldt" over din blog pga navnet, er vild med dét navn og da jeg fandt ud af det var din datter kom min røde tråd frem!
  Jeg har forståelse for at din blog ikk er nær så åben (-dog på vej..) som den var inden den kedelige sag med kommunen (fagfolk?) begyndte...
  Jeg læser med fordi du har kreative indslag som ikke ligner alle de andre bloggere.
  Jeg kan lide din stil i bolig og venter gerne på inspiration...du skriver hvad du mener og mener hvad du skriver :)
  Det er rart med et indblik i en børnefamilie og hyggeligt at læse med i hverdagstingene...Måske savner jeg lidt mere stil-inspiration, baggrund/tanker og lidt mere dig...der er en del Mynthe (og hun er SÅ bedårende!), men mangler lidt moderen bag skærmen...og så når du ikke er mor, men kæreste til én og kvinde med forskellige interesser...

  Håber det hele gav mening. Det var lige hvad der faldt mig ind :)
  Kan se du er læser af min blog nu og det varmer :)
  Ha' en god aften!
  Hilsen

  // CUPCAKE-STYLISTEN //

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke et dejligt svar, oprigtigt og konstruktivt! Lige hvad jeg kan bruge :-)
   Faktisk er jeg som person heller ikke en der deler ud af mig selv, jeg prøver virkelig, men det har jeg altid haft svært ved, selv til mine helt tætte - men jeg er ved at lære det!
   Men jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at der kommer lidt mere 'mor' og alt det der følger med, skriverier her på bloggen :-)

   Det gav rigtig meget mening, tak :-)

   Slet
 2. Jeg nyder at følge din blog:-) Jeg læser gerne alt det sjove omkring Mynthe, jeg følger spændt med i jeres nye familie liv, jeg nyder dine kreative indlæg som ofte er lidt anderledes end det andre kan tilbyde. Jeg har også fulgt med når du har skrevet om din helt personlige svære ting, din sygdom og de følger der er deraf. Jeg kan rigtig godt lide mikset af det hele:-)
  Det eneste, som jeg altid bladrer forbi er reklame og sponsorerede indlæg...dem gider jeg ikke. Men det er vel ikke nogen hemmelighed - jeg har jo selv slået på tromme og blæst fanfare imod de "slemme slemme reklamer" på min egen blog:-)

  Men alt det andet er jeg vild med:-) Jeg er slet slet ikke god nok til at kommentere, jeg har bare så travlt med alt muligt for tiden...min egen blog er også ganske forsømt...MEN altså, jeg læser med lige så ofte jeg kan:-)

  Knus Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Søde Malene, tak - jeg ved jeg altid kan regne med dig som en trofast følger :-)
   Og ja, du bladre bare forbi alt reklame-snakken, det er helt i orden - selvom jeg nu synes at jeg prøver at gøre det lidt personligt og ikke bare reklame ;-)

   Slet
  2. Det var bestemt heller ikke fordi jeg synes du har mange reklamer - slet ikke...det var nok mere en generel observation:-) For jeg synes du har en dejlig blog...det ved du:-)
   Knus

   Slet
 3. Jeg læser med af flere årsager. For at følge Mynthe fordi vi jo startede sammen et andet sted ;) Og fordi det er hyggeligt at se hvordan din hverdag er.
  Jeg må så indrømme at jeg ikke gider læser alle de reklamer der er rundt om i blodland.

  SvarSlet
  Svar
  1. Skidt pyt med reklamerne, for ja, det kan godt blive lidt trivielt - ingen tvivl om det! ;-)
   Men dejligt du følger, jeg følger også dig - selvom jeg ikke altid får kommenteret!

   Det er sjovt at følge når man har jævnaldrende børn :-)

   Slet
 4. Jeg er faktisk fra Norge, bor i Danmark snart 2 år, er mor til 5 børne, hvor 2 af 5 bor her i Danmark sammen med min mand som er dansk og far til dem. Min veninde har fundet dig eftersom hun ved at jeg har god kreativ med ting og tang (? Ved ikke om det ord findes her i DK, derfor er jeg ikke så god i dansk) så bede hun mig at kigger her hos dig, så det er super god ide at lave kreativ med barn, så jeg vil gerne følge for at få tips som jeg kan gør med min datter til næste år. Så jeg havde din favorit på link hos mig. Men dessværre skrive jeg norsk på min blog. Har lavet nogle kreativ der på min blog, som du måske vil også bruge det?
  Håber at jeg er velkommen hit :)
  Have en fin aften :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig er du velkommen her :-)
   Det er kun hyggeligt, og dejligt du og din datter kan bruge lidt af de kreative idéer. Jeg vil klart kigge forbi dig, tak :-)

   Slet
 5. Jeg er fast læser og tjekker hver dag om der er kommet nyt. :-)
  Synes Mynthe er skøn, du skriver på en måde jeg godt kan lide og du har mange gode indslag. Elsker selv at indrette og være kreativ og da jeg elsker din stil suger jeg til mig!! :-)))
  Og så må jeg lige sige dig TAK!!! Fordi du gjorde opmærksom på netto reklamen. Takket være dig er jeg nu ejer at to sæt sengetøj med en Hjort på.... (Synes det fra by nord er for dyrt:( )
  Ha en rigtig god aften!
  Kram connie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde Connie, tak for dine rosende ord!
   Sikke dejligt at vide - elsker at andre kan lide det jeg selv også kan lide ;-)
   Og heldige dig, har været i 3. forskellige netto butikker, men uden held :-( Og ja, By Nord er alt alt for dyrt til os 'normale' mennesker! Er ikke til kopi'er, men halleluja for Netto, Fakta o.lign der vælger at tilfredsstille os 'nærrige' mennesker.. Tihii..

   Slet
 6. Altså jeg er også ret stor fan af sin blog. Jeg følger med på mange, men din er en af dem jeg først vælger at læse når jeg åbner bloglovin. Det jeg er faldet for er ærligheden når livet er svært ind i mellem og så tror jeg at jeg har liket stort det hele din julekalender for børn, synes der var rigtig mange gode indslag jeg skal have prøvet af med mine unger. Jeg har det som mange af de andre - jeg springer også over de sponsorerede indlæg- jeg gider ikke læse om fastelavnsboller på 30 forskellelige blogs, men heldigvis kan man jo ofte næsten se af overskriften om det er noget man gider at bruge tid på at læse eller ej.
  Og så er du super sej til at tippe om udsalgskup - tror da nok lige der faldt et par ekstra handler af til PDL mv :-)
  Tak fordi vi må følge med

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke dejligt at vide - tak :-)
   Og ja, det med reklamer er jo en smagssag - forsøger at gøre indlæggene lidt mere personlige og spændende, men jo, jeg springer dem også ofte over hos andre, så jeg er bestemt ikke hellig ;-)

   Tak for de rosende ord, og ja, udsalg kan vi lide :-)

   Slet
 7. Helt til at starte med opdagede jeg din blog via en give-away. Med tiden blev det interessant at følge din historie. Da alt det med sagsbehandlerne begyndte pga. det du skriver på bloggen, skrev du at bloggen var dit fristed. Et sted hvor det positive i dit liv og dit overskud bliver vist frem! Og lige præcis derfor følger jeg med. Efterhånden har vi jo fået indblik i den knap så positive side af dit liv og derfor glædes jeg hver gang du kommer med et indlæg, hvor du har haft overskud til at gøre noget. Både for dig selv, Mynthe eller andre. Det bringer smilet frem hos mig og er meget inspirerende. Det er ikke så tit jeg kommenterer, men følger altid med. :-)

  Knus.

  Ps. Mht. reklamer, så lader jeg bare være med at læse de indlæg, der indeholder reklame som ikke interessere mig. Synes folk må bruge deres blog til lige præcis det de vil! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak for de dejlige ord :-)
   Hvor er du sød, det varmer. Tak!

   Slet
 8. Jeg læser med, fordi der er en god blanding af alt hvad jeg godt kan lide at læse om og så synes jeg bare du er så helt igennem kreativ, at jeg bliver nødt til at suge noget af det til mig og se om det også vil hænge fast på mig. Jeg skriver ikke særlig ofte, men nyder at følge med i jeres gøren og laden og så synes jeg bare du har en rigtig dejlig måde at skrive på! Tak for en dejlig blog!

  SvarSlet
  Svar
  1. Altid dejligt med ros - tak!
   Jeg ser absolut ikke mig selv lige så kreativ som så mange andre, men jeg gør måske netop mere ud af ikke at gøre som alle andre, men at gøre mit ejet ;-)
   Tak :-)

   Slet
 9. Hmm godt spørgsmål. Det giver egentligt også en del tankernhos mig! Men jeg tør ikke sende en føler ud, for tænk, hvis ingen gider svare! Jeg læser med hos dig, fordi du er en af de første jeg begyndte at følge. Det er lidt som at have en stor vennekreds, men som man ikke mødes med. Jeg kan rigtig godt lide din ærlighed, din tilgang til livet og ja bare følge med i jeres liv!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, gud ja! Tænk det har jeg slet ikke haft overvejet.. Godt jeg ikke gjorde det for så kunne jeg da sidde og være helt nervøs..

   Og ja, præcis! En stor vennekreds i cyperspace! Og jeg kan kun sige SÅ meget i lige måde :-)

   Slet
 10. Jeg kender det godt, det med tankerne, der i perioder fylder meget.
  Jeg læser med pga. De gode kreative ideer du har. Og at der også er Give Aways er bare en ekstra bonus :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og når først man begynder at tænke - tager det hurtigt fart ;-)
   Tak :-)

   Slet
 11. Hej... Du skriver på en hyggelig måde, om hverdagen og alle de problemer og glæder, som der findes i alle familier.
  Du har mange gode og nemme kreative aktiviteter/gaver/ideer, som alle kan lave efter.
  Så det er altid hyggelig, at kigge forbi hos dig ;-)
  Kh Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Charlotte, Tak :-)
   Forsøger at være så ærlig, 'som mulig' - så alt ikke er så rosenrødt som det hurtigt kan se ud på den anden side af skærmen ;-)

   Slet
 12. Måske dumt af mig at svare på dette - men jeg følger med for at kunne følge med i jeres liv. Drømmen om at være naboer rykker længere og længere væk, og så er det rart at kunne gå herind, læse dine ord, se dine billeder og lade som om at jeg er på besøg. Selvfølgelig taler vi sammen ofte, men det giver bare lidt ekstra at kunne komme herind og SE Mynthe, SE Svea, SE jeres hjem, jeres oplevelser og JER! Plus at de ting vi taler om, er jo ikke ting der havner på bloggen, og ofte glemmer vi at tale om de 'små' ting, de ting der havner her - og så er det godt at kunne gå ind og blive opdateret hele vejen rundt.

  Håber ikke det var alt for uforståeligt, ellers må du jo ringe og få en forklaring ;-)

  Kærlige hilsner fra en der synes du er den bedsteste <3

  SvarSlet
 13. Måske dumt af mig at svare på dette - men jeg følger med for at kunne følge med i jeres liv. Drømmen om at være naboer rykker længere og længere væk, og så er det rart at kunne gå herind, læse dine ord, se dine billeder og lade som om at jeg er på besøg. Selvfølgelig taler vi sammen ofte, men det giver bare lidt ekstra at kunne komme herind og SE Mynthe, SE Svea, SE jeres hjem, jeres oplevelser og JER! Plus at de ting vi taler om, er jo ikke ting der havner på bloggen, og ofte glemmer vi at tale om de 'små' ting, de ting der havner her - og så er det godt at kunne gå ind og blive opdateret hele vejen rundt.

  Håber ikke det var alt for uforståeligt, ellers må du jo ringe og få en forklaring ;-)

  Kærlige hilsner fra en der synes du er den bedsteste <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Intet fra sig og dumt - og slet ikke når du har ret! :D
   Kys på dig

   Slet
 14. Følger altid med på din blog, da jeg godt kan lide din blanding af bolig, krea, Mynthe, gode fund, tanker om livet og hverdag. Synes din blog er dejlig nede på jorden og kan se mange lighedstegn med mit eget liv... Bl.a. Gik mig og min søns far fra hinanden og jeg skulle til at lære et nyt liv alene med min søn og senere med en ny mand i mit liv og opbyggelsen af et nyt fælles liv... Så mange af dine tanker om at savne sit barn osv kan jeg klart relatere til...
  Julie

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Julie, dejligt du kan bruge det til lidt af dit eget liv. Jeg havde også glæde af internettet og andre blogs da jeg stod i situationen, hvor ens liv ramler sammen om ørerne på en.
   Altid godt at se andre har været det samme igennem som en selv - og overlevet ;-)

   Slet
 15. Nu har jeg ikke fulgt din blog så længe igen, men grunden til at jeg kommer igen og igen er at jeg finder den utrolig inspirerende.

  Der er en dejlig blanding af hverdagsting, børn, krea og hygge :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da til at tage og føle på, skønt!
   Og velkommen til, jeg håber du bliver hængende og nyder det :-)

   Slet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D