mandag den 28. januar 2013

En personlig fødselsdagsgave, fra en barnehånd // Sofapude


Igår var vi til fødselsdag hos Mynthes bonus oldefar, og hvad giver man manden der har alt og intet ønsker sig? Vi fik sammensat en lækker flot kurv med et par gode flasker vin, lidt lækkert chokolade, lakrids mm. Når vi skal til fødselsdag giver Mynthe næsten altid en personlig hjemmelavet gave, selvfølgelig i de fleste tilfælde med lidt hjælp fra mig. Denne gang blev det til en fin pude til hans stol, med et selvportræt af ham og Mynthe. Det er egentlig en super nem gave at lave og rigtig fin og personlig.
Mynthe får lov til at tegne det hun ønsker på noget stof hun selv vælger, tushen er en tekstiltush, og når hun har tegnet færdigt stryger man lige stoffet en gang på bagsiden, og vupti er tegningen slidstærk og kan holde til vask mm.
Den kunne også have været rigtig fin med en tittekant rundt i kanten, men så meget tid havde vi ikke lige igår. 20min fra start til slut for en gave der vækker glæde - se så er det sjovt og alle kan være med!

I den kreative julekalender for børn, jeg lavede i december var nr. 24 faktisk også en sofapude. Du kan se mere om den her, samt det der kunne minde lidt om en DIY :-)

Image and video hosting by TinyPic

8 kommentarer:

 1. Tak for en fed ide. Den skal huske. Det er en flot og brugbar gave :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig noget der kan bruges ja, og ikke bare en perleplade el lign der bare ender i skuffen med alle armbåndende osv :-)

   Slet
 2. Det er virkelig en god idé og puden er blevet rigtig fin.

  SvarSlet
 3. Sikke en god idé og meget personligt :)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D