søndag den 27. januar 2013

Store bagedag!


For noget tid siden modtog jeg en fin fin pakke med alt dette lækre indhold fra Odense Marcipan. En pakke man selvfølgelig ikke kan takke nej til! Jeg elsker at bage, og en ting der er lidt sjovere end andet, det er fastelavnsboller. Måske i husker dem jeg bagte sidste år? Mums de var fantastiske. I år blev de bagt med marcipan/kransekage masse i midten sammen med en skefuld syltetøj, også en virkelig lækker blanding.
Derudover bagte jeg nogle små kokos-kage-toppe med bær og chokoladebund, mums mums!
- Jeg viser mere om bagværket imorgen..

Det er super nemt og lækkert med de nye sprøjteposer, ingen besvær eller svineri, og der er en fin tylle i posen så massen kommer fint og ensartet ud, dog kræver det lidt kræfter at få alt indholdet presset helt ud, men her kom manden mig til undsætning, mine fingrekræfter er desværre ikke helt til den slags. Den mørke chokolade er også virkelig lækker - og ja, hov, jeg kom til at spise resten ren, så god var den! Jeg glæder mig til at prøve posen med chokoladedrøm.

Mon du er lidt misundelig? I så fald så får jeg ikke brugt det hele, så jeg tænker at I, mine skønne læsere lige så godt kan få glæde af det også. Så en give away kommer inden længe. Indtil da, så husk lige at deltag i den igangværende give away, om at vinde to biografbilletter :-)


"Jeg har modtaget dette produkt som en gave, 
for at teste og anmelde det, mine meninger og 
holdninger er helt og aldeles mine egne..."
- Se min reklamepolitik her


Image and video hosting by TinyPic

7 kommentarer:

 1. Kors hvor ser det dog lækkert ud altsammen! Det er jo lige så mundvandet løber på denne side af skærmen... Glæder mig allerede til næste indlæg ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det virkelig også :-)
   Og ja, mundvandet kan være svært at styre når man ser på billedet, tihii..

   Slet
 2. øv et reklame indlæg :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep! Som skrevet.. Men helt og holdent mine egne ord.
   Har du et problem med det, må du jo stå frem og fortælle hvorfor :-)

   Så længe det ikke fjerner fokus fra mig og min blog takker jeg ja til reklamegaver, og eftersom jeg bager fastelavnsboller hvert år, synes jeg at det passede ret godt ind ;-)

   Slet
 3. Uhmmm hvor ser det lækkert ud - kokostoppene med bær er jo som taget ud af et madmagasin :)
  Min søde tand ville ønske at det var os der modtog sådan en fin pakke. Ha en skøn dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha, et madmagasin - ja gid det var så vel, men hvor er du sød :-)
   Så må vi krydse fingre for dig til næste give away, så du selv kan komme igang med at bage :-)

   Slet
 4. Lækkert! Jeg skal også snart i gang med fastelavnsbollerne. Vi glemte alt om at lave konfekt i julen, så nu skal det bruges til fastelavn.

  Hvordan har du fået en sådan god aftale?

  God aften.

  Kh. Jenny

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D