lørdag den 26. januar 2013

Har du set netto reklamen, fra imorgen?

Igår fik jeg en sms fra en veninde, der skrev at jeg skulle tjekke netto reklamen ud for fedt sengetøj. Ulven har jeg rent faktisk liggende på min dyne lige nu, købt i fakta for noget tid siden. Men baby sengesættet er da 'to die' for.. Gid man havde en baby.. - Eller, nok nærmere, gid de lavede det i junior størrelse!
Men til gengæld tror jeg liiiige at jeg skal over og lure på det lange fine tæppe, mangler nemlig lidt sådan et til min gang.. Blot et lille tip, der nu er videre givet. Ved der er mange der elsker By Nord's dyreprint - og i netto er det vidst en lidt mere menneskelig pris hvor vi alle kan være med.

Image and video hosting by TinyPic

8 kommentarer:

 1. Nej , men det har jeg nu ; ) Sikke fine sager.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mon der var noget der fristede dig?
   Lørdag formiddag er altid total yndling.. Reklamelæsning under dynen på sofaen :-)

   Slet
 2. Vil bare lige tippe om at Netto tit lægger deres varer frem om lørdagen. Så hvis det er en vare de ikke har særlig mange af og som man gerne vil have fat i, så er det tit en god ide om at smutte i Netto lørdag. Jeg har bla. fået fat i de famøse akryl-bokse (som ellers blev revet væk) på den måde :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Emma, det er nemlig helt rigtigt! Jeg har faktisk været der her til aften da vi alligevel handlede (netto og rema er min nabo), men de havde endnu ikke lagt det ud - de har nok haft travlt, for ganske rigtigt så plejer man at kunne finde tingene fra reklamerne allerede om lørdagen :-)

   Slet
 3. Kiggede også i netto v dig igår. Der var det ikke. De andre nettoer har næsten udsolgt a det. Ved ikke om de slet ikke får det. Meget mærkeligt.

  SvarSlet
 4. Min Netto har desværre solgt dem fra onsdag, så alle var væk :;

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D