søndag den 20. januar 2013

En sofapude har endelig (!!) set dagens lys

Okay, indrømmet! Det er nærmest en måned, hvis ikke to, siden jeg spurgte ind til pude hjælp - jeg fik nogle gode idéer til hvad jeg kunne lide, men fandt alligevel ikke liiiiige det jeg ville have i min sofa. Nu har første pude så endelig set dagens lys, en fin aflang pude i noget sillebens agtigt mønster - er ret tilfreds faktisk! Egentlig havde jeg tiltænkt den et par gule knapper, men det tror jeg nu at jeg undlader.. Men så er næste spørgsmål - hvad med de næste puder, hvordan skal de se ud.. Mangler en 6-8 stykker tror jeg, det er jo en gigantisk sofa vi har, så puder skal der til.. Men hey, nu er jeg da endelig langt om længe kommet igang.

Image and video hosting by TinyPic

14 kommentarer:

 1. Hvor er den blevt fed.

  Ting tager tid, sådan er det bare.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak - jeg er også selv svært tilfreds, heh..
   Og ja, ting tager sgu' tid, NÅ! :-P

   Slet
 2. Jeg synes faktisk, at det kunne være meget fedt med noget gult. Lad denne være som den er og så lav nogle magen til med gule knapper, gule striber eller et gult felt i det ene hjørne eller noget i den stil.
  Så du får en masse "ens" puder men alligevel alle helt forskellige.
  Så kan man se, at du har et tema i farverne og så er det mønstrene, der gør dem til små kunstværker...

  SvarSlet
  Svar
  1. det lyder faktisk slet ikke så tosset! Tak for idéer og inspiration :-)

   Slet
 3. Super fin blog, du har :-)

  Puden er blevet rigtig flot, men personlig synes jeg, at du skulle sætte de gule knapper for, for det ville give den lige den lille ekstra detalje, som ville gøre den endnu flottere ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak :-)

   Overvejer også stadig knapperne, men tænkte at det er lettere at sætte dem på end at tage dem af - så jeg lader tiden bestemme lidt :-)

   Slet
 4. Super flot pude! :D
  Jeg døjer selv med samme problem. Nu har pude-stoffet ligget i 2 måneder. Suk. Gad vide om de nogensinde ser dagens lys? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, det kunne jo kaldes dovenskab... Meeeeen, der er ligesom bare altid et eller andet der kommer i vejen :-P

   Slet
 5. Hvad med et lille tuch af neon. Jeg er vild med de grafiske puder med trekanterne, der kunne du evt. lave dem i farverne sort, hvid, grå også lige en enkelt trekant i neongul f.eks. :-) Det kunne være rigtig fint. (håber ud ved hvilke grafisk mønster jeg tænker på, ellers så skriv, så finder jeg et eksempel)!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg havde godt selv overvejet det, men jeg er ikke helt med på den der neon bølge, eller jo måske lidt, men nok ikke lige i min sofa :-P Tænker at man hurtigt kan blive lidt træt af det?

   Slet
 6. Hej camilla, de prints du har på væggen, hvad er det for nogen ?
  /marolle

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marie,
   - Og tillykke - jeg har hørt den fantastisk nyhed, dejligt :-)
   Blogger du ikke længere?
   Printene er fra en biks på nettet, kan faktisk ikke huske hvor jeg fandt dem det er snart længe siden - men må kunne finde et navn el lign hvis jeg kigger min mailbox igennem ;-)

   Slet
  2. nej er helt stoppet med at blogge, kan ikke overskue det for tiden ;)
   hvis du finder dem må du gerne sige til :)

   Slet
 7. Lækker pude - synes heller ikke der skal knapper på den! Men er enig i at gul ville være fint i sofaens grå toner. Hvad med striber eller helt karrygult strik??

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D