fredag den 25. januar 2013

Tætsiddende tullebukser med pyntelommer

Mynthe er til min store begejstring igen begyndt at synes godt om mor her's hjemmesyede kreationer. Og det passer helt perfekt, for det langbenede pigebarn, hvis ben vokser og vokser, er allerede oppe i størrelse 4/5 år i bukser, og hendes ellers ret så veludviklet, 3 årige mave/talje region er helt ikke helt med på det vokseplan, så alle bukser der passer i længden, er for store i livet. Og bukserne herhjemme skal altså være med elastik, rib el. lign. det der med knapper og lynlås, det tager for lang tid når man skal tisse rigtig meget. Og så er det jo helt perfekt at hun igen gider mors bukser - når altså den ikke står på kjoler og strutskørter.. Man er vel en rigtig prinsesse! 
Så der er gang i symaskinen lige for tiden, Mynthe har bestilt bukser med store lyserøde hjerter som det næste.. Jeg ved nu ikke helt! Meeeeen.. På en eller anden måde plejer den lille 'gnom' at få trumfet sin vilje igennem - ja ja, indrømmet, som ofte kan hun sno sin mor (og alle andre) om sin lillefinger. 

Image and video hosting by TinyPic

15 kommentarer:

 1. De er skønne, og Mynthe er skøn :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak, og endnu mere tusinde tak :-)
   Smil

   Slet
 2. Sikke nogle skønne bukser, på en skøn pige :D

  SvarSlet
 3. Forstår da godt at hun vil have bukser med store lyserøde hjerter -det passer da perfekt til en lille prinsesse.
  Måske man kunne nøjes med hjerter på lommerne og så holde selve bukserne mere afdæmpede i mønstret. Måske noget ensfarvet mørkeblåt eller stribet/ prikket i blå og hvid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Se det var faktisk slet ikke så tosset en idé! Tak :-)

   Slet
 4. Dejligt at mors hjemmesyet igen kan bruges, de er også rigtig fine, kan godt forstå Mynthe ser så glad ud;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig rigtig dejligt ja - også er det jo altså bare lidt sjovere at sy med et formål :-P

   Slet
 5. Hvor er Mynthe bare stadig ufattelig smuk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Og hvor er du bare stadig ufattelig sød! :D
   Håber du, manden og skønne Elliot har det fantastisk

   Slet
 6. Hvor er de bare super fine :) Har du brugt et eller andet mønster som du har rettet til efter? Eller har du tegnet dem fra bunden af ? :)

  SvarSlet
 7. Hvor er de bare super fine :) Har du brugt et eller andet mønster som du har rettet til efter? Eller har du tegnet dem fra bunden af ? :)

  SvarSlet
 8. Skønne bukser og prinsesse :) Jeg kunne da også godt tænke mig at vide hvilket mønster du bruger?
  God aften.
  Kh Lena

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D