mandag den 28. januar 2013

Lad mundvandet løbe..
Som lovet, her lidt nærbilleder af godterne så mundvandet kan løbe sig en ekstra tur her til aften.
En lille hemmelighed, faktisk er jeg slet ikke ret vild med kager og den slags selv, jeg elsker at bage dem.. (og shhh, at slikke skålen!) Derimod elsker jeg langt mere brød, jeg er vidst en rigtig brød person - selvom det jo faktisk også er ret så usundt for kroppen med alt det stivelse, og ja, jeg elsker sgu' også kartofler og pasta!

En anden lille hemmelighed, måske en lidt mere pinlig af slagsen.. For da jeg skulle bage fastelavnsbollerne havde jeg ikke lige tjekket mit bagelager.. Altså er de bagt, med halvt pizzamel da jeg ikke havde mel nok, og kan du så selv regne ud hvad der skete? Ha.. Ja altså, lad os bare sige at mine kære far og kærestemanden min omtalte dem som en 'Calzone' - Hmm! Nå nå, og ja, så var de også lidt tørre..

Det sker faktisk jævnligt at jeg mangler noget i køkkenet, og tiltrods for at jeg har både rema og netto som nabo'er, ja så forsøger jeg mig altid med det 'jeg har'.. Så en kage kan sagtens bages uden æg eller kun med hviderne.. Eller uden bagepulver osv. Jeg har vidst prøvet at mangle det meste!

Dog vil jeg lige slå fast, til jer der kan huske min frustration om hytteosten - FØJ! Det er nok den værste tærte jeg i mit liv har smagt, og alle gæsterne havde samme mening. Puhh.. Jeg bliver vidst altså aldrig fan af den der skide hytteost - hvorend jeg gerne ville!

Image and video hosting by TinyPic

6 kommentarer:

 1. Haha.. Det var da lige et smil på læben over calzonen. I forhold til hytteoste snakken. De har lavet ny hytteost, med 4 forskellige oste, og en med grillet peberfrugt. Almindelig hytteost kan godt blive lidt kedeligt, og ikke så smagsgivende - så hvorfor egentlig putte det på. Men de nye hytteoste, joo de tilføjer nu faktisk noget små :) Prøv lykken

  SvarSlet
  Svar
  1. Heh, ja nu kan jeg også grine af det, meeeeeen.. på tidspunktet var det nu ikke den sjoveste kommentar! Okay, vidste jeg faktisk ikke.. Men tror nu aldrig hytteost bliver min kop the desværre :-(

   Slet
 2. MUMS hvor ser det bare lækkert ud :)

  Jeg synes det er meget friskt at du tør prøve dig sådan frem, :D

  SvarSlet
  Svar

  1. Tak :-)
   Det er måske nok indimellem lidt FOR vovet, men som oftest går det nu egentlig okay ;-)

   Slet
 3. Ha ha ha, hvor er det bare sjovt, jeg gør det også af og til, det der med at bruge hvad vi har:0) MEN synes det er nogle vildt skønne billeder, og uhmm hvor ser de kager altså lækre ud!!
  Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja billederne blev rigtig gode ;-) Tihii..
   Ej, det smagte fint og kunne sagtens spises, så ikke alt for meget brok der.
   Må prøve igen :-)

   Slet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D