lørdag den 19. januar 2013

Luksus vs. Budget

Jeg kunne ønske mig.. 
 Muuto adapttable spisebord // Royal Cph tallakener Blue Elements // Fiducia vase // Eames spisebordsstol // Applicata rolft lysestager // Arkitekt gulvlampe, Tom Rossau


Men jeg burde ønske mig.. 
Dakota spisebord // Scramble spisebordsstol // sia vase // Rosendahl Grand Cru tallerkener // Træ lysestager fra Panduro // Deluxe Arkitekt gulvlampe


.. Men jeg har jo lov at ønske lidt videre, resten af mit liv muligvis..
Det er jo bare en lille bitte forskel på små 25.000!

Image and video hosting by TinyPic

11 kommentarer:

 1. Hej Camilla :-)

  Lige en anbefaling herfra. Var heldig at få Dakota Spisebordet købt i Bilka på SUPER tilbud til 3000,- i stedet for de 5.999 eller over, som bordet normalt ligger på i pris. (Så vil du købe det, så hold endelig øje med prisen!)

  Og jeg må virkelig sige, at jeg er positivt overrasket over kvaliteten. Border er SÅ lækkert og gennemført. Hele udtrækssystemet er virkelig veludført, og bordet kan blive rigtig langt, hvis man har gæster.

  Tilmed passer det rigtig fint til de gamle FDB stole, hvis man er til det :-)

  Bilkas service var rigtig fin. Blev leveret til tiden. Fik endda en sms dagen før og en opringning fra fragtmanden, da han var tæt på - at jeg så lige stod på vej ind til 3. semesters eksamen, kunne han jo ikke gøre for. Så ønskede han mig pænt held og lykke :-) Og læssede bordet af hjemme.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helene,
   Tak :-) Jeg er også rigtig vild med Dekota bordet og har været det længe. I sidste uge havde de det til 3500,- men det kræver jo desværre lidt penge.
   Har dog aldrig set det til 3, må holde øjne og øre åbne :-)

   Tak, håber du har det godt og at dine eksamener er gået godt.
   Knus

   Slet
  2. Det er klart en investering til den pris. Var også lidt spændt, man kan nemlig ikke se det fysisk i butikken, før man bestiller. Det er ulempen ved Bilkas system. Men man kan selvfølgelig altid levere det tilbage og få pengene retur. Det er bare et KÆMPE job at transportere det tilbage til Bilka.

   Eksamen gik rigtig godt og praktikpladsen er i hus. Så til sommer kan jeg kalde mig multimediedesigner og fortsætte med 1,5 års merit på en bachelor + kandidat i Medievidenskab. Det glæder jeg mig til.

   Slet
 2. Synes faktisk budget spisebordet ser ret så lækkert ud.. Men ja kan godt forstå du drømmer, det gør vi vist alle

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig rigtig lækkert ja! Har luret det an i mange måneder nu :-)

   Slet
 3. Jeg er imponeret over at du har kunne finde SÅ gode alternativer :-) Lækre ting!

  SvarSlet
 4. Hvor er budgetstolene fra? Kan ikke lige umiddelbart finde dem ved at søge på navnet du har skrevet, men syntes de er fine!

  SvarSlet
 5. Ah, det er de sorte jeg mener, men den du har navngivet er den hvide, ikke? Ved du hvor de sorte er fra?

  SvarSlet
 6. Det er de hvide jeg har skrevet navnet på jo :-)
  Jeg kunne forestille mig at de andre var fra Bilka? - det er bordet, og eftersom det er deres reklame burde de jo bruge egne stole? - Ja hvad ved jeg, men det ville da give mening :-)

  Update! Jo - de er fra Bilka, Dakota stol hedder den bare. Modellen her på billedet er den sort lakeret og koster 599,-

  SvarSlet
 7. Syntes faktisk der er ret lækre sager i begeg prisklasser - hvad med at mixe dyrt og billigt?

  SvarSlet
 8. Jeg synes faktisk, at budget bordet er langt federe end det andet! Det kunne jeg sagtens se hjemme hos mig selv ;-)

  Vi har lige købt hus, og jeg vil ændre stilen helt, i forhold til hvad vi havde før. Så jeg drømmer også en masse, for der er jo ikke penge til det hele på én gang ^^

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D