tirsdag den 29. oktober 2013

Tanker omkring blogdesign og billeder..

Er det bare mig eller laver blogspot billederne grimme og grumsede for tiden? Det er altså noget øv og skide irriterende!

Jeg går lidt om drømmer om nyt blogdesign, igen igen ja - men sidst blev jeg jo aldrig færdig. Jeg er ikke så ferm til alt den slags selv - jo, lidt layout og noget kan jeg godt, lidt! Men når det kommer til opsætning, koder og den slags - ja så står jeg altså af!
Hvor finder man mon én der kan den slags?

Har du selv lavet dit blogdesign eller har du betalt dig fra det?


Image and video hosting by TinyPic

3 kommentarer:

  1. Jeg er heller ikke så go til det men prøvede mig lidt frem. Jeg lavede min header i paint programmet på min computer og lagde det så på bloggen. Håber du finder ud af det:)

    SvarSlet
  2. Jeg har selv lavet mit men det bliver shinet op her snart af cristina.dk som har lavet designet på min webshop.

    SvarSlet
  3. Jeg har kun haft min blog et års tid og dengang lavede jeg den selv (med hjælp fra min ældste...aarrgghhh...nogen gange kan de altså noget jeg ikke kan ;-) ) Men når min skal laves om tror jeg, jeg vil have Jette (http://snullemor.blogspot.dk/) til at lave den. Hun er bla. grafisk designer og så sent som igår viste hun faktisk 3 headere frem som hun har lavet.... Hun er bare SUPER dygtig! Kender hende ikke personligt så kender ikke pris mm....

    SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D