fredag den 18. oktober 2013

Økologiske lækkerier fra Änglamark


Vi har været så heldige at få lov til at teste nogle forskellige produkter fra Änglamark, primært til babyer - og først takkede jeg egentlig nej, men de mente at Mynthe sagtens kunne bruge nogle af tingene alligevel og ville derfor gerne have lov at sende det alligevel, så vi takkede ja tak. 
De har deres egen økologiske plejeserie, her er vores 3 yndlings - nogle vi klart vil fortsætte med at bruge. Selvom der står baby på, så er de super gode til hud og hår, og lanolin salven er genial til Mynthes efterårs røde hage, og til vinter når hænder, kinder mm bliver røde, irriteret og tørre. 

Vi fik også nogle forskellige grød produkter, fra 6/8mdr og op efter - lidt for baby'et til Mynthe, men vi gav det da et forsøg, smagen var faktisk god, men konsistensen er mere til en baby end til Mynthe, selvom vi peppede müsligrøden op med lidt rigtig müsli, bananer og mandler. 
Men, når det så er sagt ville det helt sikkert være et kæmpe hit hos en grødspisende baby :-)

Alle produkter fra änglamark er økologiske, miljø og allergivenlige. Derfor helt perfekte til børnebrug. du kan få alt ligefra vaskepulver, konserves, morgenmadsprodukter, babymad og meget meget mere, ja endda sengetøj - mere end 600 forskellige änglamark produkter finder du på hylderne i supermarkedet. 

Indlægget er sponsoreret,
alle ord og holdninger er mine egne.
Image and video hosting by TinyPic

1 kommentar:

  1. Lækre sager i har fået lov til at afprøve og godt at vide, at Änglamark også laver grød til babyer - der går nok ikke voldsomt lang tid endnu inden, det kommer på menuen herhjemme med vores baby :)

    SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D