onsdag den 2. oktober 2013

Happiness is... // Oktober Challange 2.

Happiness. Glæde er for mig mange ting, men én ting er sikkert. Der er 3 ting jeg dagligt priser mig lykkelig over, 2 af dem er disse to fantastiske personer. Min elskede datter der kan være lige så irriterende som hun kan være fantastisk og skøn. Og så min skønherlige kærestemand, som altid er der for mig. Ham vil jeg være evig taknemmelig - tænk et liv han 'bare lige' valgte at hoppe ind i med begge ben. Han er så absolut en éner, og det bedste der er hændt mig meget meget længe.

En helt anden ting jeg glædes over.. Min helbred, ja det lyder skørt. For jeg hader, som i hader, min situation og den måde min sygdom har påvirket mit liv på, MEN.. når det så er sagt, er der mange med sygdommen der har det langt værre end jeg selv og endnu flere diagnoser oveni hatten jeg allerede har. Så jo, på en eller anden mærkelig vis, er jeg nu alligevel glad for at jeg har det som jeg har det - og ikke mindst, de dage hvor jeg har det godt


Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer:

  1. Dejligt med en positiv tilgang til livet og din sygdom. Jeg er selv kronisk syg og bliver inspireret af mennesker, som dig, som lige som jeg selv har lært at få det bedste ud af det man har. Dermed sagt livet ikke er en dans på roser og at der er dage der er svære, men med et positiv sind og et "portion" happiness går det ;-)

    SvarSlet
  2. Skønt og positivt indlæg! Dejligt med to, der altid kan lyse dagen op! De ser nu også skønne ud dine to :-)

    I lyset af den seneste debat får du en hilsen - for jeg læser alle dine indlæg, men får aldrig lagt en kommentar! Men nu skal der laves om på det.

    Kh. Mette

    SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D