torsdag den 3. oktober 2013

Lav en drømmefanger // DIY
Mynthe og jeg hyggede igår med at lave et par fine drømmefangere, (I ved de der dream catch'ere der eftersigende skulle holde onde drømme væk). Vi fandt alle tingene på gåturen på vej hjem fra børnehave, pinde og fjer, herhjemme fandt vi ståltråd, garn og lidt perler frem - og så gik vi ellers igang!
Mynthe lavede en trekant og jeg en firkant, jeg forsøgte mig ikke med en cirkel - men kan forestille mig at det vil blive svært med tørre efterårs grene der nemt knækker. 

Form som du ønsker, "lås" evt formen fast med ståltråd. Derefter vikler du garnet omkring med perler som du lige ønsker, til sidst påsætter du fjer i bunden og en snor til ophæng. Og så er der ellers fint efterårspynt til at hænge op.

Herhjemme hænger den ene fint i vinduet og pynter ved stearinlysene som nu bliver tændt hver aften, den anden har vi hængt inde over Mynthes seng efter hendes eget ønske. 


Image and video hosting by TinyPic

6 kommentarer:

 1. Hvor er den fin. Og en god ide at lave sammen med børn-:)

  SvarSlet
 2. Ih, en god idé. Mine børn går i skovbørnehave og slæber masser af den slags ting med hjem. Tror det kunne blive et godt lørdagsprojekt! :-)

  SvarSlet
 3. Sikke en fin idé, og hvor er jeres da blevet flotte!!

  SvarSlet
 4. Det var en rigtig god ide! Og hvor er Mynthe altså sjov ;-)

  SvarSlet
 5. Ej, hvor er det bare en sød idé! Det kunne være man skulle bruge den i børnehaven i efterårsferien, hvis der ikke er så mange børn :)

  SvarSlet
 6. Hvor må det være spændende at være Mynthe (barn) hos dig, - du er virkelig dygtig til at lave ALT muligt kreativt! - Gode idéer, er sikker på Mynthe bliver noget ved design/kreativitet når hun blir voksen ;)

  // Rikke //

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D