mandag den 28. oktober 2013

Det er tid til lagersalg // Kähler, Holly's, Mini A Ture, Bombibitt og Anne Black


Jeg gad SÅ godt - som i virkelig virkelig VIRKELIG godt. Jeg er stor fan af kähler og elsker næsten alle deres ting. Men Næstved? Det er altså ret langt væk...
Jeg ved, fra dem der var afsted sidste gang i April da de holdte lagersalg, at det godt kan betale sig. Det skal måske tages op til ny vurdering om det er køreturen værd.. *tænke tænke.. 

Nu vi er ved lagersalg, så holder Holly's faktisk fra imorgen af i København.. Bare en lille info meddelelse - måske du skal afsted? Mynthe er blevet så stor nu at det næsten ikke kan betale sig for mig, deres undertøj er dog super lækkert. Dengang hun var lille var hun næsten altid klædt i Holly's body'er - de sad bare skide godt på hende, og jeg er vild med deres design og pasform. Men eftersom vi ingen baby har, og heller ingen på vej, ja så tror jeg at jeg springer dette lagersalg over :-)
- Du finder lagersalget på Dampfærgevej 11, 2100 København. 


Det er jo faktisk store lagersalgs-periode lige nu, forår og efterår plejer gerne at være der hvor de lidt større firmaer, samt nogle af de små, sælger ud af deres lækre ting og sager til yderst favorable priser. 

Torsdag og fredag, den 31 oktober-1 November fra 12-18
Vesterbrogade 14b, 1620 København V

Onsdag og torsdag, den 30-31 Oktober fra 11-17
Stamholmen 173, 2650 Hvidovre

Torsdag og Fredag, den 7-8 November fra 10-18
Lørdag, den 9 November fra 10-16
Tågeskovvej 18, 4733 Tappernøje


Image and video hosting by TinyPic

7 kommentarer:

 1. hvis jeg boede på sjælland ville jeg klart tage til kähler lagersalg! men jeg bor i sdr.jylland, så kan kun sukke efter det....så mit svar til dig; ja tak, ta lige og overvej at ta' afsted (hihihi)

  // Rikke //

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er egentlig lidt synd for jer jyder, men igen, i har jo også ting vi ikke har.. Men øv alligevel!
   Men ja - overvejer det kraftigt :-)

   Slet
 2. Næstved er da kun en times kørsel væk (altså fra hvor jeg bor ;o) ) - så afsted med dig! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja en god times tid eller halvanden er der da i hvert fald herfra. Men jo, hvis kroppen tillader det - SÅ må jeg afsted! :-)

   Slet
 3. Hvis jeg boede på Sjælland ville jeg også helt klart køre til et eller to af disse lagersalg

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? Overvejer kraftigt om ikke kan jeg få det til at hænge sammen det hele :-)

   Slet
 4. Hvis I er interesserede i at følge med i hvornår de mange lagersalg afholdes, så er I mere end velkomne til at kigge forbi på http://www.udsalgsuiden.dk og tilmelde Jer vores ugentlige nyhedsbrev. Her får I en komplet liste over alle de kommende lagersalg.

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D