fredag den 25. oktober 2013

London Baby!

Vel hjemme igen efter en helt igennem fantastisk tur - men også afsinddig hård for mig, jeg ligger stadig på langs efter at være kommet hjem mandag aften. Min krop strejker simpelthen, jeg har væske i alle mine led, forhøjet infektionstal der gør at min krop tror den har influenza - så hoste og snot, hurra hurra!
Men når alt brokkeriet er overstået, så må jeg sige det har været det hele værd. Vi havde en skøn tur og fik oplevet en masse, og så har jeg da bare lige verdens bedste kærestemand der er så sød og overbærende over mit snerreri og brok, når smerter og træthed melder sig, (men kan kender mig så godt at han ved hvornår og hvorfor, det er skønt - han er skøn!) heldigvis havde jeg også allieret mig med min læge hjemmefra så jeg havde ekstra medicin, så jeg kunne klare nogle lange hårde og fysiske dage.

Alt i alt en fantastisk tur, London by night sightseeing da vi kom fredag sen eftermiddag, lørdag marked, fodbold og shopping, søndag sightseeing, museer og shopping, mandag morgenmad ingen hjemrejse. Tiden man har til rådighed derovre, går simpelthen så stærkt, så vi havde sørget for at planlægge vores tid godt og havde hjemmefra fundet ud af hvad vi ville se og opleve.

Der kommer meget mere London, billeder, favoritter mm. når helbreddet og overskuddet vender tilbage, men vi havde en skønherlig tur og kan klart anbefale byen til andre, dog skal man ikke være menneskeangst, for hold nu op hvor er der skide mange mennesker alle vegne! Ude godt, ja, men det var nu rart at komme hjem til lille Danmark igen!


Image and video hosting by TinyPic

6 kommentarer:

 1. Go'bedring. Glad for du fik handlet i Primark;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dét kan du tro jeg gjorde - rigtig meget endda!
   Tusinde tak for tippet :-)

   Slet
 2. Åh hvor jeg kender de smerter, det er simpelthen så træls at man intet kan, uden at man skal straffes med smerter efterfølgende :(
  men dejligt med en god kæreste og en god tur! :)

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig rigtig øv.. Min krop er stadig lidt lad, men det kan ligeså godt være det dumme efterårsvejr.
   Men på en eller anden måde lærer man jo at leve med det - utroligt nok!
   Tak :-)

   Slet
 3. Jeg glæder mig til at høre mere om turen - jeg ELSKER selv London!
  Og rigtig meget god bedring!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak - det var en super tur kan du tro - skal klart til London igen en dag!

   Slet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D