mandag den 14. oktober 2013

Efterårs sjov med maling og blade // Kreativ efterårsferieDet er de helt store malerier der kan komme ud af lidt sjov med en pensel, lidt maling og en bunke blade. En super nem og sjov aktivitet du kan lave med ungerne i efterårsferie - og så koster det så godt som ingenting. 

Vi har indrammet yndlings resultatet, faktisk kunne man også ramme bladene med maling ind, de er super fine hvis du lader dem tørre efter brug. 


Image and video hosting by TinyPic

7 kommentarer:

 1. Du er jo fuld af gode og kreative ideer til og med børn. Elsker at kigge med, og blive inspireret af nye ideer. Det er så dejligt, at du vil dele dem med os.

  SvarSlet
 2. Det ser super godt ud, det må prøves:)
  Du er god til fine aktiviteter med børn der ikke nødvendigvis koster en bondegård;)

  SvarSlet
 3. Det ser jo helt vildt godt ud , tror da mine piger og jeg skal i gang med det projekt når vi kommer hjem fra efterårsferie :-)

  SvarSlet
 4. Så fint. Det tror jeg, vi skal prøve på det plejehjem jeg arbejder :)

  SvarSlet
 5. Sikke en god idé, det må jeg prøve med Karla. Hvor køber du maling og er der en bestemt slags du vil anbefale?

  SvarSlet
 6. Super flot resultat - kan godt forstå den kom i ramme :) Glæder mig til min datter bliver bare liiidt ældre, så hun gider være med til sådan noget (hun fylder først 2 til januar). Tak for god inspiration :)

  SvarSlet
 7. Super ide... Skønt med et par ideer de til kommende dage... :-)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D