fredag den 27. januar 2012

Min disco prinsesse
Imorges afleverede jeg denne lille prinsesse i vuggestue til Disco fest. Alle børnene skulle møde op i deres stiveste puds med deres yndlings cd.. Nøj hvor hun glædede sig til at danse og synge Åh Abe. 
Da vi kom ned i vuggestuen var alle borde og stole blevet fjernet så der var et kæmpe dansegulv. Jeg er sikker på at det bliver en fantastisk dag, og jeg glæder mig til at se billeder. *POSTED FROM MY IPHONE

7 kommentarer:

 1. Eij hvor det bare lyder sjovt! Håber hun har haft en forrygende dag..

  SvarSlet
 2. Supersjov idé!! :) Fedt, at de selv skulle tage musik med!! :)

  God weekend!

  Kh. Jenny

  SvarSlet
 3. Genial ide - den kunne flere institutioner godt lære af - i stedet for alle de dyre ideer, som oftest må opgives pga pengemangel :)

  Og hvor er hun fin, og glad - nu er mine unger ikke i institution, da de går hjemme hos mig, men ville da elske at aflevere dem, hvis det var med sådan et forventningssmil af glæde ;)

  SvarSlet
 4. pigebarnet havde haft en fantastisk dag med massser af musik og dans.
  fantastisk - gid man indimellem kunne være lille og gå i vuggestue. Men ja, de er faktisk rigtig gode til i Mynthes vuggestue at finde på arrangementer der ikke giver de store udgifter, f.eks. har de haft bamsedag hvor man skulle medbringe sin yndlingsbamse og fortælle dens historie, de har haft bagedag hvor nogle af børnene selv skulle have småkagedej med hjemmefra, tegnekonkurrencer osv. :)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D