søndag den 8. januar 2012

Velkommen til FreddieJeg har forbarmet mig idag, og købt en bamse til Mynthe. Dét i sig selv, lyder ikke som noget særligt - men det skal lige siges at jeg ikke er særlig glad for bamser og derfor ingen bamser har købt til Mynthe selv! Hun har nogle af mine gamle, og ellers hvad hun har fået rundt omkring - men mange bamser kan hun absolut ikke prale med at have. (til gengæld har hun så, så meget andet!) Men så idag, i kvickly lå den fine lille bamse der og så sød ud, så den måtte med hjem. Først hed den pige, så dreng, så vuffi - og nu hedder den altså Freddie.. Og det har den heddet de sidste par timer. Han har fået tøj på - og ja, man er vel mand nok til at gå i dametøj - sut i hånden, fået godnat mælk, børstet tænder og er nu puttet med under dynen sammen med Mynthe. De to skal nok blive gode venner, rigtig gode venner.

________________________
Som en lille update kan jeg nu et par timer senere, fortælle at Mynthe lige har kaldt panisk på mig inde fra sin seng, fordi Freddie havde mistet sin sut.. SIN SUT!! Måske de allerede er lidt for gode venner? Hmm..

Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer:

 1. Søde søde lille pige og bamse. Jeg følger din blog trofast, og deler dine sorger og glæder.
  KH Louise

  SvarSlet
 2. Dejligt at høre at det ikke kun er mig der har et anstrengt forhold til bamser!
  Anker har også kun meget få bamser og kun nogle han har fået i gave!
  Men sød er Freddie da som han sidder der i sit strutskørt;-)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D