fredag den 20. januar 2012

av...
Av av og atter av!
Jeg ligger på langs, med min varmepude dopet op med stærkt smertestillende! Hvad er der galt? Ja gid jeg vidste det.. Min arm/skulder/kraveben/nakke - og alt det der ellers får de led til at hænge sammen gør ondt, altså - virkelig ondt! Jeg lider dagligt af ledsmerter rundt omkring i kroppen, og er under udredelse hos diverse forskellige læger og er derfor også sygemeldt. Så jeg er vant til at have ondt og er egentlig ret god til at "ignorere" det og fungerer alligevel, men ikke denne gang.
Jeg har kvalme, sveder og er halv svimmel SÅ ondt gør det, av! Men men men, der er lys forude, jeg synes nemlig det er blevet en smule bedre her sidst på dagen.

Så herhjemme må rod være rod, den kæmpe bunke med vasketøj må vente, opvasken får lov at stå og alle nullermændene får lov at gøre mig selskab lidt endnu, jeg er ligeglad. Eller, det er lyv, for det irriterer mig - men jeg vælger at være ligeglad og blive under dynen med min varmepude. Så ja, herhjemme kan der absolut også være rodet, beskidt og kaotisk!
Lige nu er jeg bare rigtig glad for at min far spurgte om de måtte låne Mynthe idag, så jeg ikke har hende at tænke på, kun mig selv og min sofa.
Et lille ynk herfra..

Image and video hosting by TinyPic

9 kommentarer:

 1. Nullermænd løber ingen steder, så de kan altid venter. Håber du hurtig er oven på igen. :-)

  SvarSlet
 2. Puha, håber snart det bliver bedre! Det må godt nok ikke være nemt at have ondt, og skulle ordne alt + være mor oveni. Håber dynen idag gør dig godt!

  SvarSlet
 3. Ej hvor er det synd for dig...det lyder bestemt ikke spor rart. Hop du nu tilbage i hynderne og lad rod være rod (men det er svært, at jeg kender det fra mig selv:-) og så bare se at komme lidt til hægterne igen.
  Rigtig go bedring.
  Knus Malene

  SvarSlet
 4. Smukke barn - det hjælper, at tage sine smertestillende INDEN det gør ALT for ondt OG at have pillerne på sig, når man ikke er hjemme ;o)

  Ville ønske, at jeg kunne hjælpe dig, men snart - SNART kan jeg forhåbentlig være lidt for dig....ELSKER DIG.

  Knus din mor :o)

  SvarSlet
 5. Øv da osse, håber snart det bliver lidt bedre igen, så du ikke behøver ligge med varme og helt stille - min mor har også ondt hver dag, og har haft det nu i mange år, som du har hun lært at leve med det, men jeg ved også hvor svært det kan være at acceptere det, når man synes man burde være mere frisk.

  Håber læger snart finder ud af hvad det er, for uvished er noget af det værste.

  Pøj pøj, og god bedring ;)

  Kh Karina

  SvarSlet
 6. Hej Camilla, stakkels ven! Må jeg ikke komme mandag og gøre lidt for dig? Bare skriv til mig. K.h. Moster.

  SvarSlet
 7. Tusinde tak for jeres søde ord, det der med smerter er nu altså bare en dum ting - men utrolig nok, ja så lærer man at leve med det.

  Jeg har dog fået det meget bedre, armen driller ikke helt så meget mere :)
  Mynthen har været på weekend hos Fufar og T så hun har været ude af vagten, manden har været sød til at vaske op og støvsuge - så den har bare stået på afslapning til mig og min "arm" :)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D