torsdag den 26. januar 2012

Lidt nyt til pigebarnets legekøkken


En fin gammel metal gryde, fundet i den lokale genbrug til 15kr.
Den hitter big time, fordi den har "rigtig" grydestørrelse, og Mynthe rører livligt i gryden. "Jeg laver sovs mor, sovs med pasta".. Ja, pigebarnet er meget glad for sovs, helst er det sovs med tilbehør og ikke tilbehør med sovs! Meeeeen.. Sovsen må hun som ofte finde andet steds, f.eks hos Farmor og Farfar der er søde til at lave hendes livretter som kunne ligne noget ala ærter med kartoffelmos og sovs.. Sovs sovs sovs!

Image and video hosting by TinyPic

8 kommentarer:

 1. Hvor er det sødt, hendes køkken... Det er så fin en miniature af et vaskeægte et af slagsen.

  SvarSlet
 2. Haha!! Det lyder som min søn! Sovs skal der til! ;-)

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare et fint legekøkken - sådan et alle små piger drømmer om! :) Og sikke en lækker gryde du har fundet til sølle 15 kr.
  Smut ind fordi min blog og deltag i min give away - måske er du den heldige vinder af skønne sager til køkkenet fra Rie Elise Larsen. diary.dk
  Kh Kamilla

  SvarSlet
 4. Sikke da et lækkert køkken hun har, og rigtig fin gryde :)

  SvarSlet
 5. Herhjemme er Trine også et sovsemonster. Alt kan glide ned med sovs på

  SvarSlet
 6. HAHA!! Min niece er også bare helt hooked på det der sovs og gerne den brune slags :D Sovs og KØD :D Hun har en sund appetit :)

  SvarSlet
 7. Hvor fint! Jeg kan endelig se en ende på projekt "ny vægbeklædning i stuen", og når vi flytter ind i gen skal Esters legekøkken op! Må se om jeg ikke kan finde en lignende gryde og lidt andet, det ser meget fint ud!

  SvarSlet
 8. Sikke et lækkert legekøkken hun har der :)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D