søndag den 29. januar 2012

En sushi date


I fredags tog en skøn veninde mig under armen og inviterede til sushi date.
Det skal vidst lige siges at jeg ikke er ret vild med sushi, fisk nærmere sagt - eller, alt hvad der lever i vandet for den sags skyld. Det irriterer mig, og jeg prøver gang på gang på gang. Rejer og laks er det jeg aller helst vil lære, og dernæst sushi, det vil jeg altså også viiiirkelig gerne lære at spise.
Men det går fremad for mig, for hver gang kan jeg spise lidt mere, dog er dem uden fisk at foretrække.. Heh.. Ej, men i fredags var vi et sted der havde running sushi, virkelig lækkert, flot og friskt sushi på det nederste bånd, og en masse sjove, spændende og fristende varme retter på øverste bånd. Samt en kæmpe kinesisk buffet, salat bar, suppe bar og efterfølgende frisk frugt, is og kaffe - alt med i prisen.
Imponerende og virkelig lækkert! Stedet Toyama running sushi på Hillerødgade i København er helt klart et besøg værd! :)

Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer:

  1. Det ser lækkert ud - jeg kunne spise det hele (eller bare noget af det) selvom jeg er stop mæt efter at have spist frokost.

    SvarSlet
  2. Tak for tippet med sushi stedet - det var VIRKELIG godt :)

    SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D