torsdag den 12. januar 2012

Der males..

Idag står den på kreativ male/hygge dag med en god veninde. Det er længe siden jeg har malet, og nøj hvor har jeg savnet det! Altså hvor er det skønt at være igang igen.. Skal bestemt male noget mere.
Lige nu er jeg igang med to store billeder der skal hænge ved spisebordet, jeg er langt fra færdig - nærmere kun lige halvvejs af hvordan det gerne skulle ende op. - Mere om det senere.

Image and video hosting by TinyPic

7 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare super hyggeligt ud. Rigtig tøse hygge.. Og hvor er billedet flot, glæder mig meget til at se det færdige resultat.. Hvad maling maler du med.. Har mange gange prøvet at male men bliver aldrig rigtig tilfreds og ender med at smide det ud..
  Kh Camilla
  http://celinas-verden.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Rigtig hygge, og billedet ser da skønt ud.
  Er det flüggerfarver du bruger? Det har jeg aldrig prøvet til malerier ;-)

  SvarSlet
 3. Hvor dejligt, at du er kommet i gang med at male. Det ser rigtig godt ud! :) jeg glæder mig til at se, hvad det ender med :) Jeg håber du lader dig forføre af billedet og ikke har planlagt noget helt præcist fra start :)

  God aften :)

  Kh. Jenny

  SvarSlet
 4. Nej hvor er de fine. Er især HELT VILD med det øverste! SUK!

  SvarSlet
 5. Det ser super cool ud, glæder mig til at se det færdige resultat!

  SvarSlet
 6. fantastisk! det ser også bare fedt ud altså. glæder mig til at se mere af det. Jeg syntes du har en fantastisk inspirerende blog og jeg er glad for jeg fandt den i dag

  SvarSlet
 7. Tusinde tak, er nået lidt længere idag ;)
  Resten af mine idéer tager nok lidt tid, men hvem ved hvad det bliver til - jeg lader hænderne arbejder for mig indimmellem:)

  Mht maling, jeg bruger intet specielt.. jeg elsker at være kreativ men er lidt af nærrigrøv, så jeg bruger absolut et minimum af penge på den slags. Så det er rester fra familien, farveprøver, tuber fra søstrene grene mm. I min verden er alle farver lige gode til den her slags billeder - og det behøver jo ikke altid at skulle koste en formue og være det bedste af det bedste, jeg er ikke så sart;)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D