tirsdag den 10. januar 2012

Att.: Fufar VOL.4
"Jeg ringer til dig Fufar, jeg havde helt selv fundet min telefon frem og et billede af dig og så ringede jeg bare til dig helt selv. Mor siger at der idag kun er én uge tilbage til i kommer hjem, nu er det altså også ret længe siden jeg har set jer, I kan tro jeg er blevet stor siden sidst, og bestemt siger mor, hun siger jeg er trodsig men det ved jeg ikke hvad betyder, så jeg siger bare "NEEEJ" og kigger mor bestemt på mig igen igen.. Altså altså, fjolle-mor!" 

Image and video hosting by TinyPic

3 kommentarer:

 1. Hej Mynthe Du kan tro vi også snakker meget om dig og ja vi ses om en uge. Tro vi glæder os til at se jer igen. Husk det er nok rigtigt det mor siger selv om det ikke altid er lige sjovt det de voksne siger men sådan er det nu engang.
  Kæmpe knus og møs Fra T og Fufar

  SvarSlet
 2. Årh, hun er sød. Hvorfor kalder hun ham for fufar (farfar?) når det er din far? :)

  SvarSlet
 3. Tak :) Da hun var mindre kunne hun ikke sige Morfar men sagde istedet Fufar - og her senere, hvor hun sagtens kan sige morfar hænger det altså bare ved så han hedder Fufar.
  Og Bedste Therese (min fars kæreste) er bare blevet til T ;)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D