fredag den 13. januar 2012

Så langt, så godt!

Så er jeg nået lidt længere, indtil videre er jeg stadig selv ret godt tilfreds. Men tror og håber på at de bliver endnu federe når jeg kommer igang med næste lag maling. Glæder mig lidt til at få dem hængt op.

Image and video hosting by TinyPic

7 kommentarer:

 1. Hvor er det helt og aldeles fantastisk, der er da en kunstner godt gemt i dig.. har lige været inde og se dit indlæg om starten af maleriet, jeg er grøn i hovedet af misundelse, har det bare slet ikke i mig, har prøvet til flere gange :(
  Jeg glæder mig til at se dine smukke malerier på væggen ;O)

  God weekend - Jill

  SvarSlet
 2. Er vild med harlekinternene. Det skal jeg prøve af næste gang et lærred bliver støvet af.

  SvarSlet
 3. Tusinde tak :)
  Demselv - ingen misundelse her, du kan også! Jeg har ingen idé lige når jeg går igang, jeg laver en masse forskellige maling klatter rundt omkring på lærredet og så kører jeg ellers rundt med penslen ;) Og pludselig har man en baggrund og formegentlig også en idé.

  Jeg synes faktisk også at harlekinternene er blevet ret gode, frygtede de ville blive for dominerende, men er nu fint tilfreds - men det er som sagt ikke færdig endnu;)

  SvarSlet
 4. Super lækre farver. Kan man blive andet en forårsglad ;o)

  SvarSlet
 5. Hold op hvor er de flotte. Kan man lokke dig til at lave et indlæg, hvor du beskriver hvordan du gør? :)

  SvarSlet
 6. Vildt fede billeder, er vild med kontrasten mellem harlekin ternene og den blødere baggrund.

  SvarSlet
 7. Super flotte billeder! Knald på farverne - det er lige mig :-)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D