mandag den 11. april 2011

Så kom påsken også indenfor herhjemme


Spisebordets nye påskepynt.
Jeg er jo lidt af en samler og smider sjældent noget ud, heller ikke tomme dåser.
Så her er det gamle dåser der har huseret flåede tomater - Nu pyntet med pænt papir fra Tiger og sat sammen med lidt neon pink snor - ganske simpelt, så du kan i løbet af 10min. have det samme stående hjemme på dit eget spisebord. Prøv det, det skaber glæde.

Faktisk havde jeg tænkt at der skulle have været stedmoderblomster i dåserne, men det havde Netto ikke, så det blev påskeliljer, men det er jo egentlig også meget passende lige nu.

Image and video hosting by TinyPic

8 kommentarer:

 1. Nåhh det ser rigtig hyggeligt ud... - total go ide med den pink snor :O)

  Ha en dejlig dag :O)

  SvarSlet
 2. Hvor dekorativt! Tak for ideen! ;)

  SvarSlet
 3. Sikke en fin ide til alt de papir jeg har hamstret for nylig. Skal det ikke limes?
  Kh
  Monika

  SvarSlet
 4. Selv tak - glæder mig til at se jeres version:)
  Faktisk har jeg bare sat dem fast i det lim der i forvejen var på dåsen og lukket med et stykke tape - når dåserne sættes sammen mod hinanden, ser man det ikke alligevel. Yderst nemt og tidsbesparende;)

  SvarSlet
 5. Super dekorativt og tilmed nemt - det kan jeg lide! Mon ikke de lige kan laves herhjemme.

  Må straks finde på noget mad, hvor jeg kan få tomme dåser :) :)

  SvarSlet
 6. Hvor er det bare fint Camilla...det ser da bare så hyggeligt ud! Og jeg har det helt ligesom du...hele den ene hylde i vores kontor/krearum er FYLDT med dåser, syltetøjs glas og rosinbøtter og den slags...man ved jo aldrig hvornår man får brug for at kunne lave en sød skjuler til 3 smukke påskeliljer:-)

  Knus Malene

  SvarSlet
 7. Smukt og enkelt..:-)Tak for ideen..

  SvarSlet
 8. Hvor er det en smart detalje med snorene, det ser rigtig sødt ud. Måske min vindueskarm ville glæde over et par lign. ;O)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D