torsdag den 14. april 2011

Vincent & Josephine

Vincent Frederik Minik Alexander
Josephine Sophia Ivalo Mathilda 

To nye kongelige navne, hvad synes du?
Jeg synes at Vincent er lidt malplaceret i forhold til Christian, Isabella og Josephine. Sødt, men ikke så prinse-agtigt efter min mening.. Lækker og uventet tvist med det grønlandske, Ivalo er da for sødt!
Men hold da op en smuk familie, og skønne skønne børn, selv med sut - og krudt i røven;)Og allerede nu, kan vi jo glæde os til den næste royale begivenhed. William og Kates bryllup den 29. April - det er godt nok ikke dansk, men det skal da ses og jeg glæder mig..

*Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

 1. Jeg må indrømme, at jeg også brugte over en time foran fjernsynet i eftermiddags.
  Egentlig troede jeg ikke, jeg gad, men det trak mig alligevel til husalteret.

  SvarSlet
 2. Josephine er jeg helt vildt med (men nu har jeg også selv en lille pige der hedder Josefine), Vincent, den skal jeg lige vende mig til. I mine øre lyder det forkert når man siger det navn på dansk.
  Fik desværre ikke set det "live", da jeg var på arbejde, men har set lidt af genudsendelserne her til aften.

  SvarSlet
 3. Jeg sagde til min mand, at jeg godt kunne forstå han græd under dåben, med det navn. Jeg synes bare det er.. ja... nej det passer ikke til de 3 andre navne og synes bare det et træls navn, så hellere alexander til fornavn.

  SvarSlet
 4. Jeg er enig ift Vincent :) Nåede at se den sidste halve time. Hvem kan være så dum at bestille tid ved optikeren til datteren kl. 15.10...

  SvarSlet
 5. Er slet ikke med på navnet Vincent. Havde også troet det blev Alexander - som min lille trold <3

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D