torsdag den 21. april 2011

Påske Give Away


I anledningen af påsken og det dejlige forår som er i fuldt flor - kommer her en lille hurtig påske give away. Du kan være den heldige og vinde en af ovenstående ringe. Der er frit valg.
(Hvis du ikke skulle være den heldige og alligevel ønsker en ring kan den købes for 39kr. incl. porto. Send mig blot en mail.)

For at være med i konkurrencen skal du blot lægge en kommentar herunder og fortælle din bedste påsketradition, du behøver ikke linke, men hvis du har lyst må du meget gerne låne billedet.
Jeg trækker lod imellem jeres kommentarer på mandag, 2. påskedag klokken 21.00

Rigtig god påske til dig og dine

Image and video hosting by TinyPic

33 kommentarer:

 1. Min familie har meget få påsketraditioner! Den eneste sådan rigtige "tradition" er nok, at vi de fleste år alle er hos påskefrokost hos min bedstemor og bedstefar :)

  SvarSlet
 2. Åh påsken byder på flere dejlige traditioner hos os.

  Hvert år finder vi påskeæg hos både mine og min mands forældre. Vi synger sangen:

  Jeg har set en påskehøne,
  den har lagt et påskeæg.
  ,Mmen jeg ved ikke hvor den har lagt det,
  for den har ikke sagt det.
  Kig oppe - kig nede,
  prøv om du kan lede.
  Kig ude - kig inde,
  prøv om du kan finde.
  Det lille påskeæg!

  Min far har også en lille påsketradition. Hvert år så længe jeg kan huske tilbage, har han købt påskeæg til os børn (sidenhen også svigerbørn og barnebarn). Han står helt selv for det, og da vi boede hjemme pakkede han altid påskeæggene ind ude i bagagerummet før han overraskede os med det. Det har været alt fra tøj til rejser. Men to ting er sikkert - han er ikke nærig og han er super god til at finde på overraskelser. Spændende.

  GOD PÅSKE CAMILLA!
  Smil fra Mia

  SvarSlet
 3. Vi har heller ikke så mange påsketraditioner. Der er mere i min polske del af familien. Men hvis jeg er hjemme hos mine forældre i påsken, laver min mor altid nogle æg, hvor man så skal "gokke" med hinanden, og det æg, der overlever de andre æg vinder. Man gokker selvfølgelig i enderne af æggene.

  SvarSlet
 4. Vores påsketradition nummer 1 er helt sikker påskeægsjagt i mormors have! Ældste på 6 snakker om det allerede første gang han hører ordet "påske" og der er ikke grænser for hvor meget han glæder sig til at se hvor mange æg der mon gemmer sig i haven i år. Han tror mindst lige så meget på påskeharen som på julemanden og det er vist den dag på året hvor der bliver spist mest chokolade både hos børn og voksne :-)

  SvarSlet
 5. Lang, deilig, sen påskefrokost, (eller "morgenmad" som dere sier i Danmark) med masse deilig mat og kaffe, og EGG selvfølgelig, gjerne flere ganger i løpet av påsken! :-) Dessuten liker jeg å gå i kirken 1. påskedag, og synge "Påskemorgen skukker sorgen". I år blir kirkebesøket ekstra spesielt, for jeg skal være fadder for min beste venninnes datter som skal døpes den dagen! God påske til deg! :-)

  SvarSlet
 6. Vi har tradisjon å lete etter påskeegg i hagen, det er alltid like koselig :) Og å male påskeegg selvfølgelig :-)

  SvarSlet
 7. Vi har ingen rigtig påsketradition her, før i tiden tog vi gerne på camping i påsken, men efter at børnene er blevet store, er de på træningslejre i påsken, så der røg den tradition.

  Super lækker give away.

  Marlene

  SvarSlet
 8. påsketraditioner, er nu ikke noget vi gør så meget i, men en ting er sikkert, vi samles altid mine forældre, alle mine søskende og deres børn, så vi ser altid hinanden - det er vel i bund og grund vores tradition - en undskyldning for at vi ses.

  SvarSlet
 9. Ej jeg vil også være med, men Mia har allerede taget min påsketradition!

  Nemlig at vi hvert år hos min far leder efter påskeæg i haven mens min far og kone synger: "Der har været en lille påskehøne".

  Det jeg så kan tilføje er, at jeg i år har gjort det samme med min 1. klasse, de var eldevilde!

  Jeg har også gemt et påskeæg til min kæreste i lejligheden i år!

  Dejligt at føre traditioner videre!

  SvarSlet
 10. uh fine ringe, jeg kunne godt ønske mig uglen :D

  Jeg har endnu ikke så mange påsketraditioner. Men den bedste må være den jeg var til i dag. Påskefrokost hos min svigerfamilie og deres venner + børn + børnebørn. God mad, forkælelse, hygge i stor stil. Menuen er altid traditionel. Det sædvanlige, men hjemmelavet karrysild, rejetærte m. hvidløgssmør, hjemmebagt brød. Det er ihvertfald noget jeg ser frem til hver påske!!

  SvarSlet
 11. Jeg hænger mine fine porcelæns-æg op, som jeg har fået af min mands farmor - og så mindes jeg hende - som var et fantastisk livsstykke, altid god for en kold øl og en lur i solen :)
  God påske!

  SvarSlet
 12. Vores bedste påsketraditioner er klart
  * at påskeharen (mig) kommer med påskeæg. Det er den slags, de har i Aldi. Chokoladeæg med fyldte chokolader indeni :) Og haren sætter æggene uden for døren på terassen!
  * vores skønne påskefrokost med sild, æg, fiskefiletter, bacon, leverpostej m.m. Og der skal være 3 slags snaps, ellers er det ikke rigtigt :)
  Rigtig god påske til dig og dine <3

  SvarSlet
 13. Vi har aldrig haft nogle påsketraditioner som sådan. Vi har fået påskeæg af bedsteforældre og har skrevet gækkebreve. Men jeg har selv bestemt mig for at lave en tradition med mine børn.
  Det bliver noget med en skattejagt efter påskeæg i haven. Tror jeg i år vil gemme nogle pap-påskeæg, med ingredienser til at lave snobrød i og så kan vi lave et bål og hygge med snobrød. :)

  SvarSlet
 14. Vores bedste påsketradition er påskefrokosten hos Honningmåsens mors side af familien hvor vi alle mødes og hygger og sludrer. Det er faktisk vores eneste påsketradition, men det gør ikke så meget. Det er super hyggeligt og dejligt at se familien, og timerne forsvinder lynhurtigt.

  SvarSlet
 15. Sikken nogle smukke ringe- som ugle fanatikker elsker jeg ringen med uglen :) Krydser fingre.
  I dag skal hele familien til påskefrokost med min familie ( på min fars side) en fast tradition i 35 år. Vi bliver 43 - så det er mange. Forsat god påske til dig og familien

  SvarSlet
 16. Vores er at gemme påskeæg i haven sammen med de små i vores familie og en stor vase i vores karnap pyntet med grene med små æg i pastelfarver.
  Ønsker mig meget den farverige ring :-)
  God påske

  SvarSlet
 17. Vi hænger påskeæg op, både inde og ude og så skriver vi en masse gækkebreve i starten af påsken.
  Skulle jeg være heldig, ønsker jeg mig ugleringen:)

  SvarSlet
 18. Før mine forældre blev skilt, plejede vi at trille æg :-) vi kogte nogle æg med enten et par løgskaller eller lidt rødbedesaft, så de fik enten gylden eller lilla. Så sad vi og brugte laaang tid på at male eller tegne små søde ansigter på hver vores æg. Så tog vi op til en lille hyggelig bakke og sagde "1 2 3 NU" og så vandt det æg, der trillede hurtigst.
  Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg helst have den farverige ring :-)

  SvarSlet
 19. Vi har følgende påsketraditioner - onsdagen før påskeferien gemmer påskeharen til hvert af børnene et stort papæg i haven med chokolade og snolder, som må spises i løbet af påsken.

  Vi holder påskefrokost med gode venner med masser af lækker fisk på bordet

  SvarSlet
 20. Vi holder altid påskefrokost i vores sommerhus i Hals, og igen i år var der strålende vejr til udendørsaktiviteter og anemoneplukning :)

  /Lise
  http://lisepaasu.blogspot.com

  SvarSlet
 21. Vi har ikke så mange påsketraditioner i hverken min eller min kærestes familie, men jeg tror at jeg har været hjemme i jylland hos mine forældre i næsten alle påsker siden jeg flyttede til København for 6-7 år siden. Så det er måske en tradition... Kh Line.

  SvarSlet
 22. Hej, go' påske og fine ringe

  Vores (faktisk den eneste) påsketradition er, at påskeharen kigger forbi med en håndskrevet brev hvori han ønsker god påske og fortæller om at han har tabt lidt æg rundt omkring og dem der finder dem må få dem :) og ja så et dejligt påskeæg oveni til hver af tøserne :)

  /Rikke

  SvarSlet
 23. Rigtig glædelig påske!

  Det er en fast påsketradition hos os, at vi går i kirke flere gange - som minimum Langfredag og Påskedag. Det er noget helt særligt! Derudover plejer påsken også at være anledning for en lækker påske-kage med diverse pynt. I år var ingen undtagelse - lækkert!

  Kærlig hilsen Clara Gry

  SvarSlet
 24. Uhh kan da lige nå at snige mig med..
  Vores påsketradition er at vi altid holder påskefrokost med vores venner. Vi har en speciel dug til denne frokost og den der får dugen med hjem skal holde påskefrokost næste år. I år har der dog været travlt så påskefrokost er i år den 7 maj..Bedre sent end aldrig..

  SvarSlet
 25. så prøver jeg da lykken og er lige med i sidste øjeblik :)

  vores påsketradition er nok at vi holder påskeforkost for familien og kaster påskeæg rundt i haven :)

  SvarSlet
 26. Jeg kan vist lige nå det :) Min bedste påsketradition er vist påskefrokosten med veninderne og dertilhørende mænd og kærester. Efter at en af veninderne har fået en fransk kæreste, er det nu også blevet endnu sjovere at synge "Da hønsehuset brændte..."- uden h ;)
  Ringen med stenen er yndig!

  SvarSlet
 27. Vi har ikke de store påsketraditioner hjemme hos os. Vi samles typisk med lidt af familien, og spiser lidt god mad. Nogen gange maler vi æg, andre gange ikke. Vi pynter ikke op til påske, men det gør de hjemme ved mine bedsteforældre. Og det er så hyggeligt! Så er der små fine påskekyllinger rundt omkring :D

  Desuden er der altid et påskearrangement i kirken - først gudstjeneste, og derefter er der kaffe og kage + påskeklip i Sognegården. Bagefter, er der mulighed for at finde æg i præstehaven :-)

  Desuden kommer påskeharen altid forbi hjemme hos mig. De sidste par år, har det været store, lækre, påskeæg fyldt med slik. I år var det en gave - et cover til min (kommende..) iPhone og 300 kr. :D

  SvarSlet
 28. Hej
  Jeg deltager meget gerne her på falderebet.
  En ting der har fulgt mig siden min barndom er en kylling fra Frankrig. Den er så fin så fin. Min farmor sendte den til min søster og mig da vi var små. Man fylder den med sukker æg, og trykker på kroppen, så kommer der æg ud af enden og ned i en lille kurv.
  Den er finere end den sådan lige lyder her i denne kommentar!!!

  SvarSlet
 29. Ja da - jeg satser på held igen :-) Den bedste påsketradition - og måske den eneste vi har - er at gemme æg i haven og lade ungerne gå amok i sukkerchok :-) Og så selvfølgelig en god frokost med snaps i løbet af påsken!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 30. Vi har ikke nogle direkte faste traditioner i påsken i min familie, slet ikke efter at min bror og jeg er voksne og ingen af os har børn endnu.
  Men vi har altid en aften hvor vi får lam sammen med min farmor, mormor og hendes nye "ven", som hun sødt kalder ham.
  Ellers er det i påsken vi gør haven klar :)
  Ellers forsøger vi at hygge de dage vi alle har fri fra arbejde.
  Kh Anne

  SvarSlet
 31. Påsken er de sidste mange år blevet tilbragt i sommerhus ved Vesterhavet alle tre generationer.

  Hilsen Kirsten

  SvarSlet
 32. Påskelørdag er lig med flytning til stranden for hele øens beboer eller sådan cirka. Vi koger æg og griller pølser på bål. Børnene leger imens de voksne snakker og måske drikker en øl ell to. Vi er kendt for det, og alle færger er fuldt booket i påskedagene, med folk som skal til stranden. Det er total primitivt og afslappende og måske derfor vi år efter år deltager, fridag fra den lidt travle hverdag.
  KH Louise

  SvarSlet
 33. Vi er altid på æggejagt, hvor der er en der har gemt en masse påskeæg :) Det er super hyggeligt og super sjovt - også i min alder ;)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D