lørdag den 2. april 2011

Kærlighed ♥

Det er sjældent jeg viser denne slags billeder på bloggen, for slet ikke at tale om billeder om mig selv. Men tænker I nogensinde over at få foreviget jer selv og jeres børn? Jeg knus-elsker alle billeder af Mynthe og jeg sammen og er begyndt at samle lidt på dem - før man ved af det, er hun så stor at man ærger sig over ikke at have fået det gjort.

Jeg elsker de billeder her (og de 100 andre) - jeg bliver glad, og enormt rørt og stolt af at se på dem faktisk. Min lille øjesten som altid kan få et smil frem på mine læber.

Image and video hosting by TinyPic

11 kommentarer:

 1. Dejlige billeder:-) Vi er lidt for dårlige til at få taget billeder for tiden, det må vi bestemt gøre noget ved!

  SvarSlet
 2. Dejlige billeder. Hvem står bag kameraet ??? Tror nemlig aldrig det ville virke med min mand bagved...

  SvarSlet
 3. Skønne billeder. Ja dem skal man huske at få taget, det vil jeg lige noter til mig selv for det er vidst længe siden jeg har foreviget betteskid og mig selv.

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare nogle dejlige billeder, det er den slags billeder man altid har for lidt af.

  SvarSlet
 5. Jeg bliver helt rørt over, hvor søde I ser ud! Kærlighed og moderskab!
  Jeg har altid været rigtig god til at knipse Rasmus og mig sammen. Det er nemlig som du siger vigtigt før de er for store :)

  SvarSlet
 6. Virkelig dejlige billeder.. jeg elsker også de billeder vi har af vores børn med os sammen. Jeg vil så gerne have en prof. fotograf ud at tage af hele familien, sammen alene og på kryds og tværs uden det er for opstillet. Jeg har fået nogle af vores bedste forstørret til plakat, der hænger på børnenes værelse. Jeg elsker dem.

  SvarSlet
 7. Ihhh hvor jeg savner jer skønne tøser <3

  SvarSlet
 8. Det er bare rigtige dejlige billeder! Dem kan jeg godt forstå du er glad for og jeg synes det er skønt at du deler :-)
  Herhjemme er det oftest mig der er bag kameraet, men pønser på snart at få en ud at tage billeder af hele familien igen. Jeg var så glad for det sidst jeg fik det gjort.

  SvarSlet
 9. Tusinde tak!
  Det er faktisk "bare" min kære fader der står bag kameraet, ude i hans have.
  Vi har aldrig været til fotograf med Mynthe, jeg har tit tænkt på det men det er bare så dyrt. Så det bliver gjort af min far når vi lige husker det.. :)

  SvarSlet
 10. Hvis du har lyst, så vil jeg gerne komme og tage nogle billeder af jer - jeg kan godt lidt med mit kamera og vil gerne vise, hvis det er ? Vi kan evt. "krea" bytte lidt... ? Nu har jeg jo luret, at vi ikke bor langt fra hinanden. :o)

  Jeg kender nemlig godt til "problematikken" med, at der sjældent bliver taget billeder af mor+barn/børn, når det er mor der stort set altid står bag kameraet! ;o)

  SvarSlet
 11. Hold op hvor er det bare nogle dejlige billeder af jer:)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D