søndag den 3. april 2011

LoppefundPå søndag begynder loppesæsonen for alvor her i Nordsjælland, men idag tog jeg forskud på glæderne ved et lille loppemarked i et lokalt forsamlingshus. Ikke det helt store udvalg, men billigt.

Købte to skoskabe til vores stort set ikke eksisterende entre til 25kr., fire fine tallerkener til min samling, 2kr. stykket, en kæmpe samlebog med håndarbejde og kreative idéer (mere om den senere), og så ellers lidt forskelligt til Mynthes kommende legekøkken. Min plan er at stå klar med det lækreste legekøkken med alt i tilbehør til August når hun fylder 2 år. - 1kr. pr del - det er da billigt! Komfuret + 3 bøger for en 20'er.
Derudover købte jeg også lidt børnebøger og en (tror jeg) skide smart rivejerns lignende ting, jeg ønsker mig et til min kitchen aid, men pengepungen er desværre ikke til det. Så nu har jeg købt et alternativ, jeg glæder mig til at prøve det store monstrum. Rivefætteren fik jeg for en 10'er!

Image and video hosting by TinyPic

5 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig til at loppesæsonen starter for alvor, det er godt nok nogle fine og billige ting du fandt

  SvarSlet
 2. Det var godt nok nogle fine og billige ting. Alt om håndarbejde samlebogen er jo guld værd (hvad gav du for den??). Jeg har selv en del af dem, som min mor har samlet tilbage i 70'erne - og ud over den til tider dårlige billedkvalitet er de jo næsten helt moderne (igen). Jeg er sikker på du finder en masse fantastiske ideer og opskrifter i den. Dejlig blog du har.

  SvarSlet
 3. Ja, dejlig billige ting:)
  Håndarbejds"bogen" fulgte med til de 3 bøger og komfuret for en 20'er..

  Hvis du godt kan lide bogen kan du jo følge med på bloggen her i løbet af de næste dage ;)

  SvarSlet
 4. Det er SÅ tilfredsstillende med gode kup!

  SvarSlet
 5. gode fund du har gjort dig :)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D