torsdag den 28. april 2011

De sure pligter...

.. Så som at tømme opvaskemaskinen, bliver altså lidt sjovere, når det der står i den ser pænt ud:)
Det er det samme med vasketøjet, det bliver hængt op i farveorden og støvsugeren dufter af parfume - det giver lige de sure pligter et lille pift;)Hvad gør du for at dine sure pligter bliver lidt sjovere?


*Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

 1. Jeg sætter 'pinlig' popmusik på (= musik, jeg ikke er for meget for at indrømme, at jeg rent faktisk kan de fleste tekster uden ad) og skruer ALT for højt op (så man ikke kan høre, at jeg skråler med). Eyeq (ja, dem fra popstars), Aqua, Anastacia, Robbie Williams mfl. Så kan rengøring, tøjvask mm. bare komme an :)

  SvarSlet
 2. Der er (for mig) simpelthen ikke noget skønnere end et rent og ryddeligt hjem. Og disse er jo lidt sværere at fremskaffe med en trold på 1 1/2 i huset. Jeg nyder simpelthen at rydde op fordi jeg glæder mig så meget til resultatet! Nogle gange er det lidt neurotisk, til tider skræmmende :D Men oprydning går altid godt i spænd med god musik, som regel den min kæreste ikke gider at høre :) Sikke nogle fine tallerkner iøvrigt!!

  SvarSlet
 3. Jeg gør det samme som dig, og iøvrigt har jeg så vidt muligt indrette praktisk forklædt i hygge, det gør det alt andet lige sjovere at lave pligter. Lave pligter minder mig om min store pige (også den mindste), hun har pligter, skal lave en ting om dagen. Vi betaler jo alt til hendes hest ja har sågar købt den til hende. Pligter er sundt....jeg har ikke taget skade...bare vent til din trold kan hjælpe lidt til.......

  SvarSlet
 4. Fantastisk!
  Jeg må have fat i de gode gamle musiknumre jeg HELT sikkert kan skråle med på :)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D