tirsdag den 5. april 2011

Iiirrrkk!Jeg er meget fascinerede af kogebøger. Selvom jeg sjældent bruger dem, kan jeg godt lide at have dem - for tænk nu hvis..
Forleden dag på genbrugsstationen fandt jeg lidt forskellige kogebøger, nogle med pastaretter og nogle fra udlandet, blandt andet denne fra Vietnam. Men Iiiiiiiirrrk! Altså, i min verden ser det virkelig ikke særlig rart ud. Så den bog må vidst videre i systemet igen.

Image and video hosting by TinyPic

9 kommentarer:

 1. kan også godt lide kogebøger :)

  men de retter du viser er ikke lige mig :(

  SvarSlet
 2. Bare du ikke laver en give away!!
  ;)

  SvarSlet
 3. Istemmer dit IIIRK! og forhøjer med et wadr! Og samtidig er det også lidt sjovt :-D

  SvarSlet
 4. Jeg synes nu, det ser ganske OK ud ;) - hopper dog sneglene over (det er vist mest et princip). Men jeg har også været i Vietnam og elskede langt det meste mad, jeg fik serveret. De har et fantastisk køkken.
  Layout og billedstil er måske ikke helt up to date, men det er jo noget andet :)

  SvarSlet
 5. Hvad pokker er det på det tredje billede? Det ser lidt mystisk ud.
  Synes maden på de nederste billeder ser spændende ud, men jeg ville nu nok heller ikke selv få det lavet hvis det var min kogebog.

  SvarSlet
 6. Det ligner en klassisk dessert med bl.a. sagogryn, kokosmælk og hakket peanutnødder på toppen. Fyldet varierer - har bl.a. smagt det med banan i.

  SvarSlet
 7. det er synd - vietnamesisk mad er noget af verdens bedste, hvis du finder det "rigtige": små bidder med rispapir og ofte rejer og and. Minder lidt om japansk sushi, bare mere asiatisk. Prøv det evt. på restaurant LeLe i kbh :)

  SvarSlet
 8. Der springer jeg vist også over... Måske er smagen udmærket, men det visuelle betyder virkelig meget! Skal vi ikke aftale, at vi ikke behøver kalde os selv kræsne, bare fordi vi ikke har den store lyst til at udforske lige disse retter?! ;)

  SvarSlet
 9. he he jeg har boet i Vietnam i 5 mdr. og nej, det er ikke lige det samme som thailandsk mad. Men jeg kan altså anbefale de friske forårsruller der er på forsiden af din bor. De er fantastiske!!

  Der findes også andet vietnamesisk mad der er rigtig godt :D Men det du viser der, det kan jeg godt forstå du spiringer over!

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D