fredag den 15. april 2011

Mynthes værelse

Som lovet, Mynthes værelse.
Et lille et af slagsen med et dumt fastsiddende skab, en lavt siddende radiator og en grim elmåler-kasse, hvilket har gjort det lidt svært at indrette. Jeg er slet ikke selv tilfreds og tænker tit på at flytte rundt derinde. Jeg ville gerne have farver og tapet i massevis, men eftersom vi bor til fremleje er det desværre ikke muligt.
Men det er sødt og funktionelt, og Mynthe elsker at være derinde - og det er jo trods alt det vigtigste!

Sommerfuglene på væggene er fra Panduro, Babushkaerne er fra Søstrene Grene, Fugleranken har jeg selv tegnet med inspiration fra boxdelux, og de små kløvere i forskelligt papir er også hjemmeklippede.
Seng og reoler er fra Ikea og den lille kommode er et genbrugsfund. Meget af legetøjet, bøgerne og tilmed sættekassen (som er frisket op med maling og tapet) kommer fra min barndom. Herhjemme er vi meget glade for trælegetøj, og selvom jeg ikke er til bamser er der mange af dem.
Den fine hest fandt jeg sat ud til storskrald for snart 3 år siden, og måtte eje den - tiltrods for at jeg ikke havde snarlige planer om børn på daværende tidspunkt.

Madrassen på gulvet bliver flittigt brugt. Lige for tiden læser vi rigtig mange bøger og så er de hyggeligt at kunne sidde sammen på værelset i Mynthes eget univers - hvor hun bestemmer, næsten, alt.
Så selvom den optager meget plads på det lille værelse, så er den det hele værd.

Image and video hosting by TinyPic

7 kommentarer:

 1. Sikke et lækkert værelse hun har!
  Heldige Mynthe! :)

  SvarSlet
 2. Det er et rigtig dejligt værelse.
  Kh
  Monika

  SvarSlet
 3. Fedt værelse! Må jeg lige høre, din sengerand, er den hjemmelavet? og hvis ja, hvilken slags skum har du brugt og hvordan?
  Jeg skal til at lave 2xsengerand, en til en krudtugle på 1 1/2 og til en der ligger i maven, så jeg søger lidt inspiration!
  :-)

  SvarSlet
 4. Tak :)

  Den er selvfølgelig hjemmegjort ;)
  Jeg har brugt hobbyskum fra jysk, mener det var 99kr for en rulle med en alm. madras bredde og længde, så jeg klippede den faktisk bare midt over på langs og havde så to lange stykker som passer helt perfekt! Betrukket med oldernes gamle dynebetræk :)
  Super nemt og billigt i forhold til så meget andet! God fornøjelse..

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare et helt fantastisk værelse - jeg kan godt forstå, at det er et sted Mynthe elsker at være :)

  SvarSlet
 6. hvor er det bare et dejligt værelse hun har :)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D