torsdag den 19. april 2012

Valg af forårsjakke til pigebarnet?

Altså, selvom man ikke skulle tro det så burde foråret jo faktisk være på vej! Hvilket betyder at ungerne skal have forårs jakker.. Men sikke da en jungle!
Er helt forvirret over hvad jeg skal købe, og hun skal jo gerne selv kunne tage den af og på - være pæn, men også praktisk og til at lege i..
Hvilken forårs jakke har i tænkt jer at købe til jeres tøsepiger? ...
- Er der mon nogen "for og imod" ting jeg skal tage stilling til?

Image and video hosting by TinyPic

8 kommentarer:

 1. Jeg har selv den fra danefæ til min datter. Og har været virkelig glad for den. Den har goldt to sæsoner nu, og ser overhovet ikke slidt ud. Farverne holder flot. Men ellers er det jo meget en smags sag. Synes også at nummer et er virkelig lækker, men måske lidt mere sart?

  Louise

  SvarSlet
 2. Vi har de sidste 3 år haft Danefæ, og de holder rigtig godt og længe, vi bruger dem i 1,5 års tid før hun vokser ud af dem. Og så er det skide praktisk at de er vandtætte, og lækre i farverne! Vi har dog den lange model :)

  SvarSlet
 3. Jeg har købt en softshell jakke fra H&M til Sofie. Den er i det sødeste småblomstret stof. Rigtig fin, men også praktisk i farverne og nem at få på og af :)

  Mange af dem du har vidst herover er også rigtig fine :)

  Kh

  SvarSlet
 4. åh ja jeg kan se vi har kigget på mange af de samme. Jeg har købt den første, brugt (men som ny) på nettet! Hvis du er til småfolk, så har de æblejakker til 300 kr. i nogle butikker pga. mindre fejl.

  SvarSlet
 5. Hej :) jeg kigger efter en jakke hvor at hætten kan knappes af ved trykknapper - så den hurtigt ryger af hvis børnene sidder fast på legepladsen dvs af sikkerhedsmæssige årsager. Håber du kan bruge tippet til noget :) Sikke nogle fine nogle du har fundet :)

  SvarSlet
 6. Vi har altid været super glade for Miniatures modeller, og har i år købt modellen "Wia" i samme lavendelfarve som den første jakke du har i indlægget - vi er suuuper glade for valget ;o) God jagt!

  SvarSlet
 7. Vi har haft en Ziestha - den var virkelig lækker, blød og fin. Nu kan det andet pigebarn arve den (næste år, tror jeg) :)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D