søndag den 8. april 2012

Har du mon forstand på hamstre?

Altså... Måske tror jeg lidt at Mimmi ikke er helt frisk?
Hun sover hele tiden, også om natten! Og er slet slet ikke så aktiv som de første to dage vi havde hende..

Hvordan ved man om en hamster er sløj?
Har læst og læst, bliver ikke meget klogere.. Ringer til dem vi købte hende af på tirsdag og forhøre mig, for hun skal altså have det godt!

Image and video hosting by TinyPic

12 kommentarer:

 1. Øv da.. god ide at ringe til dem. Ved intet som helst om hamstre.. tænkte da lige uf en mus, før jeg læste din overskrift haha

  SvarSlet
 2. Jeg har haft en lille Cirkeline-hamster en gang, men kan desværre ikke hjælpe. Så ubehageligt med dyr og sygdom da de ikke kan fortælle hvis de har det skidt.. God bedring til Mimmi!

  SvarSlet
 3. Jeg ved ingenting om hamstere, men har du læst dette www.fokus-dyr.dk/hamstere. Der står noget m de kan gå i hi v for lav rumtemperatur mm.

  SvarSlet
 4. Ja hun ligner nu også lidt en mus :)

  Æv æv, hun sover bare hele tiden.
  Tak for linket, blev da lidt klogere - ringer i morgen tidlig tror jeg!

  SvarSlet
 5. Jeg er ikke ekspert men jeg Tror hun får alt for lidt luft og ilt i det akvarie du har hende i. Det er ikke egnet til andet end fisk med mindre der er helt åbent foroven. Det tror jeg. Hvis hun ikke får nok ilt i løbet af dagen bliver hun træt og dvask. Håber du finder ud af det, så lille Mimmi bliver frisk igen. Hun er godt nok sød.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun får (fik) masser af luft, "buret" er lavet efter godkendte mål.
   Bare rolig, tjekkede det ned til mindste detalje og låget er stort set kun på når vi ikke er hjemme :)

   Slet
  2. Nå okay :) det var også bare et forslag :) øv lille Mimmi, håber I snart får en ny lille ven :)

   Slet
 6. Hun er lige flyttet ind hos jer ik?
  Måske er det bare en stor omvæltning, som hun samler kræfter til?

  SvarSlet
 7. Hejsa... Vi har også en lille dværghamster og han sover også hele tiden. Det er meget normalt ædfærd. Men hvis man pusler lidt med mad og guf, så kommer han straks frem og er klar til leg og socialisering. Hamstrere er lige så individuele som vi mennesker og har hver deres behov og hvis Mimi ikke bidder eller er aggressiv så er jeg sikker på hun er i den skønneste orden. Tror på ingen måde i har grund til bekymring.

  SvarSlet
 8. Hvor er den sød...måske du kan ringe til dyrlægen. De må da helt klart vide, hvad der er galt med den. Håber at den får det bedre snart ;-)

  SvarSlet
 9. Jeg følger lige lidt med, min kæreste har et guldhamster, som også sover utrolig meget! Tænkte også lidt at det nemlig kunne være hund var gået i hi??

  SvarSlet
 10. Ja Mimmi var jo desværre syg..
  Hun havde fået en dum virus med "hjemmefra" og døde desværre af diarre - en sygdom hamstre sjældent overlever. Æv!
  Men det var godt hun fik fred.

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D