onsdag den 11. april 2012

Så fik vi ny beboer..

Så fik vi ny beboer igen, endnu en Mimmi - eller.. faktisk døbte Mynthe hende Svea, men hun kommer til at kalde hende Mimmi hele tiden, så måske er det bare det nemmeste for hende. Hun har helt og holdent fået lov til at bestemme navnet selv, efter den lidt dumme situation. 
Vi fik hende igår, og hun er allerede faldet super godt til. Hun er en voksen dame og lidt vant til hænder, så hende får vi hurtigt gjort helt tam. Faktisk er hun rigtig rigtig sød og medgørlig og super nysgerrig og aktiv, så det er bare dejligt. 
Vi nyder hende, og faktisk tror jeg også allerede hun nyder os. 

Mere om vores nye Mimmi (eller Svea) imorgen. 
- Det er faktisk lidt sjovt.. Jeg havde engang en rotte der hed Putte, som ligner den nye Mimmi helt vildt meget, så jeg kommer ind imellem til at kalde hende Putte. 
Det er sgu' da også besværligt med de navne, jeg har super svært ved at kalde den Mimmi, for i mine øjne var Mimmi jo altså den rigtige Mimmi - og den her er en forkert Mimmi? Hmm.. Besværligt! 


Image and video hosting by TinyPic

3 kommentarer:

 1. Så fin hun er den lille Svea (eller Mimmi den II) - blev så trit over at læse, at Jeres Mimmi døde så hurtigt, øv øv - håber I får langt mere glæde af den fine Svea, synes det navn passer rigtig godt til den faktisk - vi er faktisk begyndt at overveje at få en lille hamster ind i huset her efter at have fuldt med hos jer, overvejer bare om vi skal vente lidt, da den yngste kun er 2 - men Magne på 3½ kunne have super glæde af den :)

  Kh Karina

  SvarSlet
 2. Den ser sød ud, og det gjorde Mimmi den I også.
  Men helt personligt er den for museagtig til mig - gys :)

  SvarSlet
 3. Åååååhhhhhh.... Siger jeg bare. ;)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D