søndag den 29. april 2012

"Du har ikk' meget lort i bleen, moar"

Noget af en konstatering!!!!
Og ja, nu vi er ved ærligheden.. Så har jeg menstruation lige fortiden, yes yes, så heldig er jeg! Av og ad! Nå men, Mynthe er i en fase hvor toilettet er meget interessant, hele processen - før, under og efter, og derfor går hun troligt med alle på toilettet for at følge med - det er jo lidt spændende når nu man selv er begyndt at gå på toilettet.

Imorges var Mynthe så fuldt efter mig på toilettet, og da jeg har sat mig udbryder ungen "du har ikke meget lort i bleen moar" ØHHHHHM.. Nej min skat, det har jeg IKKE! What to do? Pænt dumt at fortælle hende at mor bløder, for så siger hun "gør det ondt - skal jeg puste?" Og nej, det skal du så nok ikke lige! - Nej skat, mor kan slet ikke lave så store lorte som dig.. Det lyder ligesom bare også lidt forkert ikke?

Hvordan fanden forklarer man sig lige ud af sådan en? Altså til en pige på 2½ år som inderligt tror at mor går med ble, og tilmed går rundt med lort i den.. Oh gode gud, tør ikke engang tænke på hvad hun fortæller i vuggestuen imorgen.. PIS' OS!!!!

Image and video hosting by TinyPic

9 kommentarer:

 1. He, he har slet ingen gode råd her, men har straks noteret at undgå denne situation når tiden kommer herhjemme!
  Lidt pinligt med vuggestue, men mon ikke de også bare kan grine lidt af det;-)

  SvarSlet
 2. Ja, den er sgu svær. Er selv en tampax pige, og har også været i den situation at jeg har haft selskab af en af tøserne når den skulle skiftes. Den er heller ikke nem at forklar, men indtil videre har de købt at det er en mor ting.

  SvarSlet
 3. Ha, ha et skønt lille gnæg gnæk grin at gå i seng på ;0)

  SvarSlet
 4. Hi hi ja kan heller ikke lige komme med nogle gode råd.. Men sidder godt nok med et stort smil på læberne.. Hun er kær..
  Kh Camilla
  se min nye give away
  http://celinas-verden.blogspot.com/2012/04/give-away.html

  SvarSlet
 5. Jeg har været ude for det samme. Og jeg har bare sagt " Mor har ble på" Og "Mor bløder". Og der er aldrig kommet mærkelige spørgsmål fra nogle af mine 3 pigers munde.....
  Men måske har de så sagt det samme i børnehaven... hvem ved?? De er jo vores små sladrehanker :-)

  SvarSlet
 6. Ja, den er svær. Min den store fulgte også hele tiden med på toilettet da hun var omkring de 2 ½ - da hun så jeg havde "fødselsble" på dagen efter lillesøsters ankomst (sådan en er svær at skjule, selv med et par hipsters!), udbrød hun: Mor har du lavet prut i bukserne??

  SvarSlet
 7. Ahahahah... hvor dejligt med et gratis grin her mandag morgen :-)

  Jeg har ærlig talt ingen gode forklaringer som du kan give videre til Mynthe-pigen.
  Måske er det okay bare at lukke den ved at sige, at det er en mor ting - som Camilla foreslår. Mynthe er jo alligevel ikke gammel nok til at forstå hvad sandheden går ud på.

  SvarSlet
 8. Jeg kunne altså heller ikke lade være med at grine....Hi HI HI HI. Hvor er børn altså bare skønne, når de med deres simple spørgsmål, kan gøre det mindre nemt for os mødre at foklare kvindekroppens månedlige "PRUT". Smiiler stadig....
  Mine piger har også spurgt om det samme i den alder og hvilken søforklaring jeg kom med dengang kan jeg ikke huske. Nu er pigerne 5 og 8 år og nu er det lettere at forklare hvad det er der sker.... Dog syntes de at det er noget sjovt noget at mor går med ble nogle gange...
  Tak for et skønt grin!
  Knus

  SvarSlet
 9. Ha ha ah alt for sjovt....
  Jeg tror jeg overlade alt den snak til ungernes mormor *fnis..

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D