torsdag den 19. april 2012

Kærlighed imellem børn og dyrVi er blevet rigtig glade for Svea herhjemme, især Mynthe. De to hygger sig bare så godt sammen, Svea får kys og knus hele tiden og Mynthe er super nænsom og forsigtig med hende.
Det er skønt at se, og hvor er det bare dejligt at have et dyr igen.

Jeg tror på at det er rigtig vigtigt for børn at vokse op sammen med dyr, lære det ansvar der følger med ved at passe dyret og give sin kærlighed videre. Mynthe er med i alting, og elsker at hjælpe til med alt hvad der skal gøres, som hun siger er det jo hendes Svea. Hun snakker stadig meget om Mimmi, og vi kommer da også indimellem til at sige det forkerte navn, men så snakker vi om at Mimmi er oppe i himlen fordi hun blev syg, og nu har vi Svea.
Fordi Svea var vant til hænder da vi fik hende, er hun rigtig nem at gøre tam, hun er utrolig nysgerrig og vil helst være med hvor der sker noget. Imorges delte Mynthe og Svea morgenmad, 'armen der var ikke et øje tørt.

Image and video hosting by TinyPic

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D