søndag den 1. april 2012

"Blamsterens" kommende hjem
Den kære "blamster" skal jo have et sted at bo - og eftersom vi bor i en lille lejlighed og den kommer til at bo i stuen, vil jeg ikke have et alm bur - det larmer og sviner virkelig meget (taler af bitter erfaring!) - så jeg har fået tilsnusket mig et godt tilbud på den blå avis og skal nu bruge min søndag på at afkalke og rengøre det kære dyrs nye hjem, nemlig et akvarie.
Kæresten min er jo (til min store glæde) en super handyman, så ud af pleksiglasset har han kreeret et låg til akvariet og en skillevæg. Tror det bliver godt.

Image and video hosting by TinyPic

5 kommentarer:

 1. Uhh, tror du der bliver nok luftudskiftning i det, hvis der kommer låg på? :) Ellers super idé til at minimere griseriet!

  SvarSlet
 2. Uhh, tror du der bliver nok luftudskiftning i det, hvis der kommer låg på? :) Ellers super idé til at minimere griseriet!

  SvarSlet
 3. Uhh, tror du der bliver nok luftudskiftning i det, hvis der kommer låg på? :) Ellers super idé til at minimere griseriet!

  SvarSlet
 4. Uhh, tror du der bliver nok luftudskiftning i det, hvis der kommer låg på? :) Ellers super idé til at minimere griseriet!

  SvarSlet
 5. Hej Ditte,
  der er lavet masser af udluftningshuller i låget - bare rolig ;)
  Og den kommer nu ikke til at have låg på så tit, det er bare meget rart at have hvis man ikke lige er hjemme en nat.
  Så der er helt styr på det, havde nemlig tænkt det samme :)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D