søndag den 8. april 2012

Nyt papir til skuffen..


Jeg har (som bekendt) en del laster, én af dem er fint papir til ingen penge - som f.eks. disse små fine ruller papir fra Søstrene Grene til bare 1,98,-
De havde fået nogle fine nye "gråtonede" farver, så de skulle da med hjem til samlingen i den ellers ret så fyldte papir skuffe. Måske jeg snart skulle igang med nogle projekter?

Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer:

 1. Min skuffe er en hylde, men den er cirka ligeså fyldt. Mit (hemmelige) problem er, at jeg nogen gange ikke nænner at klippe i det :-)

  SvarSlet
 2. Glæder mig til at se hvad "de" bliver til.

  SvarSlet
 3. Hvor er det nogle fine nye udgaver. Er selv dybt afhængig, men kommer næsten aldrig på besøg hos søstrene. Disse kræver dog et besøg, da de vil kunne blive accepteret af herren i huset ;-) tak for endnu et fantastisk tip fra din side og god påske.

  Har iøvrigt anbefalet en veninde der er blevet ene-mor at kigge på din blog, da jeg synes du er et fantastisk (og ærligt) forbillede. Håber det er iorden.

  SvarSlet
 4. Fedt, jeg må en tur i SG meget snart og nå at tiltuske mig nogle ruller af det. Elsker når de har de dersens ruller, men ofte er de bare lidt barnlige i det med børnemotiver - disse ser bestemt voksne og lækre ud. Tak for tippet :-)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D